Betöltés...

15db Joanna Multi Effect color hajszínező sampon - választható színben

Ár: 8.990 Ft

15db Joanna Multi Effect color hajszínező sampon - választható színben
Unja a jelenlegi hajszínét, és szeretne kipróbálni valami újat? De nem vágyik radikális változásokra, csak feldobná a mindennapokat? Próbálja ki a biztonságos színezését a Joanna Multi Effect Color Keratin Complex samponnal és vigyen új színt a mába!

A készítmény innovatív formulája tökéletesen megfelel rövidtávú hatásosságával a kisebb-nagyobb változások elérésére. A termék nem tartalmaz ammóniát vagy oxidálószereket, ennek köszönhetően nagyon enyhe hatása van. Nem terheli vagy károsítja a szálakat, de finoman megváltoztatja azok színét, amely négy-nyolc mosásig tart. A készítmény képletét keratin komplexszel gazdagították, amely hidratáló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik, így lágyan ápolja a hajszálakat. Normalizálja azok nedvességtartalmát, energizálják és erősíti azokat. A sampon megtisztítja a hajszálakat és a fejbőrt, új árnyalatot biztosítva a hajszálaknak.
Használata: Vigye fel nedves hajra a terméket. Végezzen el egy szelíd masszázst. Hagyja hatni a csomagoláson megjelölt ideig. Ezután alaposan mossa le vízzel. Kerülje a szembe kerülést. Próbálja ki ammónia és PPD mentes gondozó festéket is, a Joanna Naturia Organic.
Összetevők: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Cocamidopropylamine Oxide, Hydroxyethylcellulose, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Disperse Violet 1, HC Orange No. 1, Disperse Black 9, Disodium EDTA, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Triethanolamine, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

(01) - Homok szőke
(02) - Gyöngy szőke
(03) - Természetes szőke
(04) - Málna vörös
(05) - Ribizli vörös
(06) - Cseresznye vörös
(07) - Mélyvörös
(08) - Lédús padlizsán
(09) - Mogyoró barna
(010) - Gesztenye barna
(011) - Kávé barna
(012) - Csokoládé barna
(013) - Ébenfekete
(014) - Krémes capuccino
(015) - Tűzvörös



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "15db Joanna Multi Effect color hajszínező sampon - választható színben" című hirdetést látja. (fent)