Betöltés...

Szabályozható fordulatszámú manikűr és pedikűr szett, csiszolófejekkel

Ár: 6.990 Ft

Szabályozható fordulatszámú manikűr és pedikűr szett, csiszolófejekkel Professzionális, kompakt és ultrakönnyű manikűr és pedikűr készítő készlet, amelynek egyszerű használatával könnyedén széppé varázsolhatja körmeit. Nem kell a kézi reszelővel órákkal bajlódni, hiszen elektromos csiszológépünkkel percek alatt eltávolíthatja a fedőlakkot és a színt, vagy akár teljes manikűrt, pedikűrt készíthet általa. Kialakítása miatt kényelmes, a készülék felületén és a csiszolóban be- és kikapcsolók, illetve bal és jobb forgáskapcsolók találhatóak. Fordulatszáma fokozatmentesen szabályozható, amelynek köszönhetően minden csiszolófejhez megtalálhatja a megfelelőt üzemmódot. Felülettől és formától függően 6 féle csiszolófej közül választhat, amelyek tartozékai a csomagnak. Maximális fordulatszám: 20000/perc.
A csiszológép rugalmas spirálvezetékkel csatlakozik az asztali vezérlőegységhez, így használata rendkívül kényelmes, tárolása egyszerű.
Tulajdonságok:
Könnyen hordozhatóKényelmes, kézbe simuló csiszolóEgy mozdulattal cserélhető csiszoló feltétekMaximális teljesítmény: 15 WFolyamatos teljesítmény: 10WÁllítható fordulatszám, max: 20000/percSzíne: Fehér, fekete tartóval
A csomag tartalma:
1 db vezérlőegység1 db csiszológép6 db csiszolófej1 db asztali tartó

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Szabályozható fordulatszámú manikűr és pedikűr szett, csiszolófejekkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: