Betöltés...

Vezeték nélküli kerámia hajcsavaró

Ár: 5.990 Ft

Vezeték nélküli kerámia hajcsavaró 
Vezeték nélküli hajsütővas beépített akkumulátorral könnyen hordozható zsebben vagy hátizsákban, a tökéletes méret (mindössze 20 cm hosszú), amely kényelmesen elfér a kézben, hogy gyorsabban göndörödjön a haja. Töltse fel mindössze 3 óra alatt, és élvezze 60 percig 180°C-on.
Könnyedén megformázza a tökéletes göndörséget.
Ezzel az eszközzel, azonnal fürtökké alakítja a haját, teljes felfűtést biztosít maximum 200 C° 3D-ig, a frizura azonnal rögzítésre kerül, hogy a göndör haját tovább tartsa.
Biztonsági funkcióval, amely automatikusan leáll, és lehetővé teszi a haj eltávolítását, amikor valami be van tekeredve.
Hőszigetelés két rétegben.
Automata beállítás, 6 időzítési beállítás8s, 10s, 12s, 14s, 16s, 18s, megfelel az elvárásainak az összes hullámos effektus tekintetében.
Nyomja meg a "Menü" gombot a hőmérséklet, irány, ? és időzítés egyenkénti kiválasztásához, majd nyomja meg az "Adjust" gombot az érték beállításához Hőmérséklet tartomány: 150°C, 160°C, 170°C, 180°C, 190°C, 200° C
Mini méret a könnyű szállítás érdekében.
Hogyan használják:
1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a "Be/Ki" gombot 2 másodpercig az eszköz bekapcsolásához
Megjegyzés: A letiltáshoz nyomja meg és tartsa lenyomva a "Be/Ki" gombot 2 másodpercig.
Nyomja meg a "Menü" gombot a hőmérséklet, irány,  és időzítés egymás utáni kiválasztásához, majd nyomja meg a "Beállítás" gombot a Hőmérséklet/ érték beállításához.Irány / Mértékegység:  / Időzítő
A készülék a hőmérséklet beállítása után elkezd felmelegedni.Megjegyzés: Fűtés közben a fűtés szimbólum villog. Ha megérinti a hőmérséklet-beállítás ikont, az abbahagyja a villogást, és hangot fog hallani
Osszuk a hajat 2 cm-nél nem nagyobb részekreVezesse át a hajat a hajcsavarókamrán, és tartsa lenyomva a Start gombot, hogy aktiválja a motort, amely a hajat a hajcsavarókamrába húzza.Engedje el a bekapcsológombot, amikor meghallja az első hangjelzést.Az automatikus göndörítés az utolsó hang hallatán fejeződik be. A termék hangjainak száma megfelel a beállított időzítőnek, a 8-asra állított időzítő 8 hangjelzést ad.
Tulajdonságok:

18650 voltos akkumulátor: 3,7 V
Időzítő: 8s, 10s, 12s, 14s, 18s
Töltőfeszültség / áram: DC 5V / 2A
Akkumulátor kapacitása: 5000mAh (2500mAh-2P)
Hőmérséklet: 160°C, 180°C, 200°C
LCD képernyő
Nagy kapacitású lítium akkumulátor.
32 bites IC: gyorsabb és intelligensebb.
MINI és vezeték nélküli, könnyen magával viheti, bárhová is megy.

















Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli kerámia hajcsavaró" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: