Betöltés...

Masszázsmatrac

Ár: 19.990 Ft

Masszázsmatrac
9 motoros fűthető, vibrációs, elektromos masszázs matrac távvezérlővel9 motorral működtetett kétoldalú masszázs matrac, melynek a különböző masszázs programok mellett fűtő funkciója is van. Téli-nyári oldallal ellátott matrac, ahol a téli oldal gyapjú hatású meleg anyag, másik oldala pedig vászon. A matracnak négy különálló masszírozó zónája van úgy mint, nyak, hát, ágyék, lábak. A négy zónát akár egyszerre is használhatjuk, de külön-külön is kapcsolhatók. Távvezérlője segítségével masszírozás közben állíthatjuk az intenzitást, vagy változtathatunk a programokon, esetleg aktiválhatjuk a fűtést, hogy melegítő masszázst kapjunk. A matrac hajlítható, rögzíthető, így használhatjuk fekvő helyzetben ágyon, de kanapén, fotelban is.
Főbb jellemzők:- 9 motorral felszerelve- 4 különálló masszázs zóna: nyak, hát, ágyék, lábak- 5 masszázsprogram kombináció- 3 intenzitási fokozat- melegítő funkció- Távvezérlőjével minden funkció állítható- Időzített masszázsprogramok- Hálózati adapterről működik- Összecsukható, így könnyű tárolni- Alkalmazható ágyon vagy székben- Rögzítő pántokkal ellátva, így ha például székben akarjuk használni, könnyedén rögzíthetjük
Paraméterek:- 170 x 60cm- Teljesítmény: 18W- Súly: 2,5kg
Amennyiben egy napon belül több terméket vásárol nálunk (https://www.lealkudtuk.hu/lb-fox-p26856465), a megrendelt termékek egy csomagban kerülnek kiküldésre.
Az összevont szállítási költség a termékek összsúlya alapján kerül kiszámításra, így az adott napi rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vegye figyelembe.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Masszázsmatrac" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: