Betöltés...

Fűthető masszázs háttámasz otthonra és az autódba is

Ár: 5.500 Ft

Fűthető masszázs háttámasz otthonra és az autódba isÖrülnél, ha egy nehezebb munkanap után nem kellene a sokakat érintő, sajgó hátfájástól tartanod? Pihend ki kedvenc foteledben vagy már autódban a nap fáradalmait egyszerűen és gyorsan ennek a masszás ülésnek a segítségével!
A mellékelt adapter segítségével autód szivargyújtójáról is működtetheted, így már a hazavezető út alatt is elkezdheted a lazulást, de akár az irodai székben, és természetesen otthon is használhatod.
Három különböző ponton fejti ki hatását, és távirányítójával kedvedre válogathatsz a nyolc különböző masszírozási fokozat közül, sőt, nyugtató, kellemes melegítést is indíthatsz rajta. A nyaki ízületeket, illetve a hátad alsó és felső részét tudod vele átmasszíroztatni.
Körülbelül 10 perc után kikapcsol, így nyugodtan elaludhatsz kanapédon a pihentető masszázs közben anélkül, hogy tartanod kéne az ülés felforrósodásától, ha pedig még nem elégelted meg használatát, a bekapcsoló gombbal visszakapcsolhatod. Állítható rugalmas pántjának köszönhetően bármilyen székre vagy ülésre rögzítheted.
Főbb jellemzői:
Használhatod otthon, az irodában és autóban isHálózati + szivargyújtós adapterSzíne: feketeMérete: 52 x 39 cmBemenet: 100 V-240 VAC, 50/60 Hz3 különböző ponton masszíroz (3 motorral)8 állítható módAutomatikus kikapcsolásBeállítható fűtés funkció

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fűthető masszázs háttámasz otthonra és az autódba is" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: