Betöltés...

Belena Active Pro élénkítő, melegítő Shiatsu lábmasszázs

Ár: 27.990 Ft

Belena Active Pro élénkítő, melegítő Shiatsu lábmasszázs
Csak helyezze rá a lábát, kapcsolja be, masszíroztassa lábát  és lazítson. Nagyszerűen élénkítő  hatású lehet a többfokozatú melegítőfunkcióval, mellyel lába kellemesen meleg lesz.
A középen lévő két rugalmas masszázsfej alkalmazkodik a lábboltozathoz, és masszírozás közben ellazítja a lábfej- és a lábizomzatát.
A Belena Active Pro-t  kedve szerint beállíthatja. Válasszon a 3 különböző masszázsprogram és a 3 különböző erősségi fokozat közül. A kétfokozatú, hozzákapcsolható melegitő funkciótól még kellemesebb lesz hatás érheti lábait. A nagy és könnyen elérhető kezelőgombok pedig akár még lábujjal is játszi könnyedséggel irányíthatóak. 15 perc után pedig a gép automatikusan kikapcsol. Ezalatt Ön bármit csinálhat, amit csak szeretne: olvashat, telefonon beszélhet szeretteivel, tévézhet, köthet vagy csak egyszerűen pihenhet. Alig néhány perc után már ellazultan vághat neki a napnak.  A Belena olyan könnyű és kicsi, hogy helytakarékosan tárolhatja.
Technikai információk:

Kábel hossza: 1,8 m
Termék méretei: 35 cm x 37 cm x 8 cm
Súly: 2 kg
Teljesítmény: 24 Watt, DC 12V


A csomag tartalma: 

1 x Belena Active Pro
1 x levehető huzat



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Belena Active Pro élénkítő, melegítő Shiatsu lábmasszázs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: