Betöltés...

DOLCE & GABBANA Light Blue Eau de Toilette 50 ml

Ár: 17.750 Ft

Az 1985-ben alapított olasz divatház alapítóinak vezetéknevével fémjelzett Dolce & Gabbana márkanév fényesen cseng a divat világában, de illatkompozíciókkal is maradandót alkottak.

A Dolce & Gabbana Light blue eau de toillette női illat számos nemzetközi díjat tudhat magáénak, töretlen a népszerűsége a hölgyek körében. Gyümölcsös-virágos illatával könnyed frissességgel ruházza fel viselőjét, így a mindennapokra is megfelelő választás, leginkább a nyári napokra. A szicíliai tenger kéksége és a nyári napok könnyedsége vegyül a finom nőiességgel. Egy üdítő friss szellő a forróságban, leginkább így jellemezhetnénk ezt az üdítő kompozíciót, melynek egyik fő és meghatározó összetevője a cédrus, melyet az alma illetve a citromfa friss illata, valamint a gyöngyvirág finom virágossága egészít ki. Fellelhető benne a fehérrózsa lágy finomsága és a bambusz kissé karakteresebb frissessége is. Az illatkompozíció érzékiségét a pézsma és az ámbra akkordjai adják.

A letisztult csomagolás a kezünkbe adja ezt a napsugaras életérzést. Az áttetsző üveg és a króm csillogása, valamint a világoskék és a sárga színvilág a szicíliai tengert és a napsugár színeit hozzák el nekünk.

Illatcsalád: gyümölcsös-virágos

Típus: eau de toilette

Összetétel: zöldalma, cédrus, kék harang, citromfa, borostyán, jázmin, pézsma, rózsa, bambusz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "DOLCE & GABBANA Light Blue Eau de Toilette 50 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: