Betöltés...

Electronic Breathalyzer Baseus SafeJourney Pro (Grey)

Ár: 41.190 Ft

Nem biztos benne, hogy be tud ülni a volán mögé? Ne habozzon, és ellenőrizze a Baseus elektronikus alkoholszondával. Mindössze 3 másodperc alatt megbizonyosodhat arról, hogy biztonságosan vezethet. A készülék rendkívül érzékeny érzékelővel van felszerelve, amely nagy hatékonysággal rögzíti az alkoholmolekulákat, a beépített intelligens chip pedig lehetővé teszi, hogy 0,03 mg pontosságú eredményt kapjon. A készülék többféle működési módot kínál - elvégezheti a tesztet egyedül, vagy bekapcsolhatja a Multi módot, hogy több járművezetőt ellenőrizzen anélkül, hogy törölnie kellene az eredményt.

Ellenőrizze, hogy vezetése biztonságos-e
Nem érzi jól magát a tegnap esti buli után? Úgy gondolja, hogy nem fogyasztott sok alkoholt, de mégsem érzi magát biztonságban? 3 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy megtudja, biztonságosan vezethet-e. A készülék 4 biztonságos PP anyagból készült csővel van felszerelve, amelyekkel könnyen és érintésmentesen ellenőrizheti véralkoholszintjét. Csak fújjon 6 centiméter távolságból, hogy pontos eredményt kapjon.

Az eredményt nem csak Önnek fogja jelezni
A készülék egy (Single) vagy több járművezetővel is használható. Csak kattintson duplán az oldalán lévő gombra, hogy szabadon váltson üzemmódot. A többszemélyes üzemmód jól jön, ha nem Ön az egyetlen vezető - lehetővé teszi, hogy több tesztet végezzen el egymás után, anélkül, hogy manuálisan vissza kellene állítani - mindössze 15 másodpercre van szüksége egy újabb méréshez. Ne aggódjon, használata teljesen higiénikus és érintkezésmentes. A beépített LCD-kijelző egyértelműen jelzi, hogy beülhet-e a volán mögé. Megjegyzés: egyes anyagok meghamisíthatják az eredményt, ezért várjon egy kicsit, ha alkoholtartalmú ételt, gyógyszert fogyasztott, vagy szájvizet használt.

Robusztus kialakítás
A Baseus SafeJourney Pro alkoholszondás készüléket nagy teljesítményű akkumulátora különbözteti meg, amely 8 órás működést tesz lehetővé. Kiváló minőségű anyagokból készült, alumínium háza pedig feltűnő fémes fényezést kapott. A készülék használata egyszerű, és tisztán tartása sem okoz gondot. A 4 mellékelt szájrész könnyen mosható vagy cserélhető, így az alkoholszonda higiénikus használatát minden alkalommal biztosíthatja. Ráadásul az alkoholszonda egy speciális borítással van ellátva, amely megvédi a belsejét a felesleges szennyeződésektől, valamint egy bőr medállal, amely megkönnyíti a készülék bárhová történő szállítását.

Könnyen használható
A készülék használata rendkívül egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy elfordítja az alkoholszonda alsó, mozgatható részét, majd várjon 10 másodpercet, amíg a készülék használatra kész lesz. Ezt követően fújjon 6 cm távolságból, hogy 3 másodpercen belül megtudja, biztonságosan ülhet-e a volán mögé. A könnyen leolvasható kijelzőn megjelenik a megfelelő fény, amely tájékoztatja Önt az eredményről.
Típus Alkoholszonda
Súly (bruttó) 0.34 kg

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Electronic Breathalyzer Baseus SafeJourney Pro (Grey)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: