Betöltés...

G21 Automatikus kézfertőtlenítő adagoló Steel 2000 ml

Ár: 84.590 Ft

Automata fertőtlenítő adagoló G21 Rubby, Rozsdamentes acél, 2000 mlHigiénia mindenekelőtt! A G21 Rubby érintésmentes kézfertőtlenítő kiváló segítőtárs nemcsak egészségügyi intézményekben, hanem WC-ben vagy normál, magas higiéniai követelményeket támasztó munkakörnyezetben is használható.
A kéz a különféle fertőzések gyakori forrása. Ezek jelentik az egészségügyi szakemberek legfontosabb munkaeszközét. A kézmosás és az azt követő fertőtlenítés az egyik legfontosabb megelőzés a baktériumok és vírusok elleni küzdelemben. Fontos, hogy a megfelelő, hatékony termékeket használjuk a kézfertőtlenítéshez.
A legtisztább? Nincs érintés!
Nincs több gomb vagy kar, amely baktériumokat szállít! Ez a technológia garantálja kezei legmagasabb szintű higiéniáját az egyszerű érintésmentes működésnek köszönhetően. További előnye, hogy a rozsdamentes acél burkolat nagyobb sérülésállósággal rendelkezik, mint az általánosan használt burkolatok.
Miért van szükség automatikus fertőtlenítésre?
Az automatikus kézfertőtlenítés minimalizálja a veszélyes vírusok vagy baktériumok terjedését, sokkal hatékonyabb és megbízhatóbb, mint a szappan és víz önmagában történő használata. Ráadásul az automatikus és egyben környezetbarát G21 fertőtlenítő nem csak a pénztárcáját, de különösen a természetet kíméli. Ráadásul sok időt takarít meg.
A kézfertőtlenítésnek ez a modern formája megmutatja, hogyan óvhatjuk még hatékonyabban egészségünket. A kezek gyönyörűen puhák, tiszták, rugalmasak lesznek, de mindenekelőtt tökéletesen fertőtlenítettek.
A G21 Rubby automatikus fertőtlenítésnek köszönhetően kezei olyanok lesznek, mint a pamut.
Automatikus fertőtlenítő adagolónk fertőtlenítő oldatokhoz készült. Sajnos a gélt a gyártó nem ajánlja, és csak az oldatot kell kiválasztani a töltelékhez.
Használat:

Tegye kezeit az adagoló érzékelője alá, amelyből automatikusan kimért mennyiségű fertőtlenítést kap. A fertőtlenítés után dörzsölje be.
Figyelmeztetés: A csomag nem tartalmaz fertőtlenítő oldatot!

Tulajdonságok:

Az automatikus kézfertőtlenítés megakadályozza a baktériumok terjedését
Rozsdamentes acélból készült, erős és tartós
Alacsony fogyasztási költségek
Tökéletes érzékelő technológia
Cserélhető fúvóka
Meghosszabbított termékélettartam

Termék részletek:

Anyaga: 304 rozsdamentes acél
Feszültség: AC220-240V / 9A / 50-60HZ
Teljesítményfelvétel: 25 W
Üzemi hőmérséklet: 5 - 40 °C
Üzemi páratartalom: kevesebb, mint 80%
Űrtartalom: 2000 ml
Méretek: 22 x 38 x 18,5 cm
Csomag méretei: 30 x 46 x 24 cm
Súly: 3,5 kg

Csomag tartalma:

Automata fertőtlenítő adagoló G21 Rubby, Rozsdamentes acél, 2000 ml


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "G21 Automatikus kézfertőtlenítő adagoló Steel 2000 ml" című hirdetést látja. (fent)