Betöltés...

Rowenta SF3320F0 Optiliss+ Hajvasaló

Ár: 16.550 Ft

A népszerű Rowenta hajvasaló és remek funkciói
Az innovatív, lebegő vasalólapok hatékonyan korlátozzák a hajra gyakorolt nyomást, így óvják a hajszálat a károsodástól. Ugyanakkor nem kell aggódnod a haj töredezése miatt. A hajvasaló alkalmazkodik az igényeidhez, és pillanatok alatt hajsütővassá alakul át. Azért készült, hogy formálja és szépítse hajadat a precíz vasalástól kezdve a lenyűgöző fürtökig. Ha te is beletartozol abba a csoportba, akik nem szokták tudni visszaidézni, hogy a készüléket kihúzták-e dugaljból, értékelni fogod, hogy a vasaló automatikus kikapcsolással rendelkezik. A jól ismert Rowenta hajvasaló kiváló megoldás azoknak, akiknek fontos, hogy a tökéletes frizurát kíméletes módon érjék el.

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet
A közismert Rowenta hajvasaló minden hajtípust könnyedén megszelídít. Kapott egy biztonsági reteszt, amely arra való, hogy a vasalólapokat rögzítsed. Jól jön majd tárolás során. A hajvasaló hálózati tápellátással büszkélkedhet, ami folyamatos működést biztosít. A hajvasaló beépített akkumulátorral rendelkezik, ami sokkal kényelmesebbé teszi a hajformázást. A jól ismert Rowenta hajegyenesítő figyelemre méltó designt kapott. A csodálatos fekete színe mindenkit lenyűgöz.

A híres Rowenta hajegyenesítő csomagjából nem hiányoznak a jobbnál jobb kiegészítők
Minden nap számíthatsz a vasalóval való kényelmes hajformázásra, mivel a kábel hossza 1,8 m. Teljes szabadságot élvezhetsz, miközben formázod a hajad, a kábel nem fog beleakadni semmibe. A híres Rowenta hajegyenesítő hossza 327 mm.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Rowenta SF3320F0 Optiliss+ Hajvasaló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: