Betöltés...

Braun Silk-épil SES9-720 Wet&Dry Epilátor, Fehér

Ár: 49.990 Ft

- Könnyed: Női epilátor széles billenőfejjel az egyszerűbb és hatékonyabb szőrtelenítéshez.
- Bársonyos bőr: A MicroGrip csipesztechnológia (40 csipesz) akár hetekre simává varázsolja a bőrt, nem csupán napokra.
- Kényelmes: Ergonomikus markolata kényelmes használatot biztosít a test minden részén.
- Kevésbé fájdalmas: 100%-ig vízálló, így a fürdőkádban vagy a zuhany alatt is epilálhat a kevésbé fájdalmas szőrtelenítés érdekében.
- Alapos: A markolatba épített Smartlight még a legvékonyabb szőrszálakat is felfedi, különösen alapos szőrtelenítést biztosítva.

Ultragyors eredmény
Silk-épil 9 szélesebb fejjel a rövidebb epilálásért és az ultragyors eredmény eléréséhez. További tartozékokkal rendelkezik a borotváláshoz, trimmeléshez és epiláláshoz az akár heteken át – nem csupán napokig – tartó sima bőrért.

Epilálás egyetlen mozdulattal
Szabaduljon meg gyorsabban és hosszabb időre a szőrszálaktól. A MicroGrip technológia és a 40%-kal szélesebb fej egyetlen mozdulattal eltávolítja a szőrszálakat a hatékonyabb epilálás érdekében.

Gyengéd borotválás
Legyen szó akár a bikinivonalról, akár a hónaljról, a készlethez tartozékként járó borotvafej használatával az érzékeny területek kíméletesebben borotválhatók az epilálás helyett.

Könnyedén elérhető területek
Nem lesz többé nehezen elérhető terület. Az új Silk-épil 9 minden kontúrhoz igazodik a hatékony epilálás érdekében a problémás területeken, még a térden vagy a hónaljon is.

Sima és ragyogóan szép
Készüljön fel az érezhetően simább bőrre teljes testszőrzetének gyökerestől történő eltávolításával – a szőrtelenítés alapja a ragyogóan selymes lábakért.

Borotválás és trimmelés
A borotvafej teljes értékű borotvává alakítja az epilátort, miközben a vágófeltéttel kedve szerint trimmelheti a szőrzetét.

Nagy rezgésszámú masszázsfej
A Silk-épil 9 egy masszázsfejjel segíti a fájdalomérzet csökkentését, így rendkívül gyengéd epilálásban lehet része.

Wet&Dry
100%-ban vízálló, így epilálhat fürdés vagy zuhanyzás közben is. Az epilálás gyakorlatilag fájdalommentessé tehető gyakori vízben való használat esetén.

Nyomásérzékelő
A SensoSmart™ technológia útmutatást nyújt az epiláláshoz egy piros jelzőfénnyel, hogy mindig megfelelő erővel nyomja a készüléket a bőrre.

A csomag tartalma:
- Silk-épil 9 SensoSmart™ epilátor
- Borotvafej
- Vágófeltét
- Szűkítő fej
- Tisztítókefe
- Intelligens csatlakozó
- Neszesszer


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Braun Silk-épil SES9-720 Wet&Dry Epilátor, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: