Betöltés...

Chanel - Chanel No. 5 (eau de parfum) 35 ml

Ár: 39.970 Ft

Hosszú idő telt el azóta, hogy Gabrielle Chanel, az árva gyermekként nevelkedett varrónő megnyitotta első üzletét 1913-ban Párizsban. A nevével fémjelzett divatház azóta is szárnyal, felbecsülhetetlen hatást gyakorolva a divat világára. Az elegáns, mindig megújulni képes divatcég ruhakollekciói mellett a kiegészítői és az illatkompozíciói is figyelemreméltók.

A letisztult elegancia és a stílus soha nem megy ki a divatból. Ezt a nyilvánvaló tényt támasztja alá a Chanel No. 5 eau de parfum női illat, mely minden idők egyik legnépszerűbb illatkompozíciója. Az illatklasszikus állócsillagként van jelen a piacon, használata leginkább különleges alkalmakra elegáns, kifinomult, hölgyeknek ajánlott.

Az illat összetétele

A klasszikus illat fejjegyében a nyugtató narancsvirág olaj, a neroli, az izgalmas ylang-ylang, az illatos őszibarack, a bergamott és aldehidek játszanak központi, meghatározó szerepet. A szívjegyben a citrusok friss akkordjai mellett bódító virágözön zúdul ránk, melyet a jázminnak, a rózsának, a gyöngyvirágnak valamint az írisznek köszönhetünk. A kompzíció mélységéről a vanília, a szantálfa és a vetriver gondoskodik, de az alapjegyben szerepet kapnak még a pacsuli jellegzetes akkordjai is.



Az illat története

Chanel No 5 Eau de Parfum

Az első Chanel No 5 női Eau de Parfum-öt 1921-ben mutatták be. Az ikonikus illat az évtizedek során számos világsztárt is meghódított, akik közül talán a leghíresebb a csodálatos Marilyn Monroe volt. A fiatalított, újra gondolt verziót Jacques Polges alkotta meg 1986-ban. A kultikus illat arcának a gyönyörű és tehetséges színésznőt, Carole Bouquet-et választotta a sikeres divatház. Catherine Denevue és Nicole Kidman is képviselte a neves illatot, melynek 2020. februárja óta a gyönyörű és sikeres francia színésznő Marion Cotillard az arca.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Chanel - Chanel No. 5 (eau de parfum) 35 ml" című hirdetést látja. (fent)