Betöltés...

Hajápoló trió - doTERRA

Ár: 40.536 Ft

Mit tartalmaz a csomag?

Védősampon: 


Legyen szó akár a hajlakk, a szárazsampon, a vízköves víz vagy az úszómedence klóros vizének hatásairól, a hajnak szüksége van egy napi használatra alkalmas, hatékony samponra. A doTERRA védősampon kíméletesen tisztít és élénkít, friss és puha érzetet hagyva a hajon. A színkezelt hajra nézve is biztonságos, a mindennapi használat során pedig kíméletes doTERRA védősampon segít a szennyeződések és lerakódások eltávolításában. A borsmenta, eukaliptusz, teafa és fodormenta esszenciális olajokkal készülő sampon káros vegyszerektől mentes, így nem tartalmaz szulfátokat, szilikonokat és parabéneket sem. Az optimális eredmény érdekében használja a doTERRA napi kondicionálóval együtt.


Elsődleges előnyök


 Borsmenta, eukaliptusz, teafa és fodormenta esszenciális olajokkal készül.
 A doTERRA védősampon összetételénél fogva mindennapi használatra alkalmas.
 Kíméletes és biztonságos a színkezelt haj számára is.
 Szulfát-, szilikon- és parabénmentes.


Napi kondicionáló:


Mindennap lehet csodálatos a haja, bármilyen típusú is. A doTERRA napi kondicionáló könnyed összetételétől a haj selymesen sima és egészségtől sugárzó lesz. Tápláló, hidratáló formulája minden hajtípus számára előnyös. A szulfát-, szilikon-, ftalát- és parabénmentes összetétel segít a vibráló hajszín megőrzésében. A frissítő CPTG™ borsmenta, eukaliptusz, teafa és fodormenta esszenciális olajokkal készülő doTERRA napi kondicionáló remekül kiegészíti a doTERRA termékeivel kialakított hajápolási rutinját.


Elsődleges előnyök


 A haj kondicionálására, védelmére és a vibráló hajszín tartós megőrzésére alkották.
 A doTERRA napi kondicionálót mindennapi használatra tervezték.
 CPTG-minőségű borsmenta, eukaliptusz, teafa és fodormenta esszenciális olajokkal készül.
 Szulfát-, szilikon-, ftalát- és parabénmentes.


Öblítés nélküli kondicionáló:


Rengeteg hatásnak tesszük ki a hajunkat. Szárítjuk, egyenesítjük, göndörítjük. A nehezen kezelhető haj veszít a fényéből, de egy jó minőségű, öblítést nem igénylő kondicionálóval könnyen támogathatjuk. Az összes hajtípushoz megalkotott doTERRA öblítés nélküli kondicionáló kisimítja, védi és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat, visszaadva annak természetes fényét. A káros vegyszerektől mentes és CPTG™ vadnarancs, zöldcitrom, kék varádics és magnólia esszenciális olajokat, valamint illatcserje-kivonatot tartalmazó, praktikus spray segít hidratálni, kifésülhetővé tenni és megóvni a hajat a formázással járó hőhatásoktól.


Elsődleges előnyök


 Praktikus spray formában, kiöblítést nem igénylő formulával.
 Segíthet megkönnyíteni a kifésülést és puhává varázsolni a hajat.
 Hajformázáskor védelmet biztosít a hőhatások ellen.
 Segít a nedvesség megtartásában.




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.13
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hajápoló trió - doTERRA" című hirdetést látja. (fent)