Betöltés...

Öblítés nélküli kondicionáló - doTERRA

Ár: 10.957 Ft

Elsődleges előnyök


Praktikus spray formában, kiöblítést nem igénylő formulával.
Segíthet megkönnyíteni a kifésülést és puhává varázsolni a hajat.
Hajformázáskor védelmet biztosít a hőhatások ellen.
Segít a nedvesség megtartásában.


Mit tartalmaz a csomag?



Vadnarancs: A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a dōTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag vadnarancs esszenciális olaj nyugtatja a bőrt, ezért kellemes kiegészítőként szolgál különféle szépségápolási termékekhez.
Zöldcitrom: A friss zöldcitrom héjából hidegen sajtolt dōTERRA zöldcitrom esszenciális olajnak az aromája és az íze egyaránt felfrissít és energiával tölt fel. A zöldcitrom üde, citrusos íze miatt számos előétel és ital ízesítéséhez előszeretettel használják.
Kék varádics: A kék varádics vagy marokkói varádics egy sárga virágú, egynyári, mediterrán növény, amely Marokkó északi részén terem. A varádics virága csupa olyan kémiai összetevőt tartalmaz, amellyel bőre képtelen lesz betelni! Egyik ilyen kémiai összetevője a kamazulén, amely a kék varádics jellegzetes indigókék színét adja. Ez az esszenciális olaj a bőrre gyakorolt jótékony hatásáról is ismert. Cseppentsen belőle egy forró fürdőbe, használja kedvenc bőrápolási termékeivel, vagy egyszerűen masszírozza a bőrébe!
Magnolia Touch: A magnólia különböző fajai elszórtan Dél-Ázsiában, a csendes-óceáni térségben és Észak-Amerikában is megtalálhatóak, így elmondható, hogy egy kifejezetten nagy utat bejárt növényfajról van szó. A magnólia virágait a hagyományos kínai gyógymódok már régóta alkalmazzák a test egyensúlyának megteremtéséhez. A magnóliából készülő esszenciális olaj gyümölcsös és virágos aromájú, és kellemes, nyugodt közérzetet képes teremteni. A frakcionált kókuszolajjal elegyített Magnolia Touch hidratálja és nyugtatja a bőrt. Építse be napi rutinjába, hogy bőre mindig tiszta és hidratált legyen.


Teljes összetevőlista

Víz (aqua), glicerin, behenamidopropil-dimetil-amin, Citrus Aurantium Dulcis (narancs) héjából kivont olaj, laurdimónium-hidroxipropil-hidrolizált árpafehérje, Michelia Alba virágából kivont olaj, Tanacetum Annuum virágából/leveléből/szárából kivont olaj, Osmanthus Fragrans virágkivonat, Citrus Aurantifolia (zöldcitrom) héjából kivont olaj, Prunus Domestica magjának kivonata, Vaccinium Myrtillus termésének kivonata, Butyrospermum Parkii (shea) vaj, Saccharum Officinarum (cukornád) kivonata, Citrus Aurantium Dulcis (narancs) termésének kivonata, Citrus Limon (citrom) termésének kivonata, Acer Saccharum (cukorjuhar) kivonata, cetearil-alkohol, nátrium-benzoát, nátrium-PCA, diheptil-szukcinát, hidrogénezett etil-hexil-olivát, tejsav, poligliceril-2-sztearát, gliceril-sztearát, sztearil-alkohol, hidroxipropil-glükon-amid, panthenol, hidroxipropil-ammónium-glükonát, trinátrium-etilén-diamin-diszukcinát, guar-hidroxipropil-trimónium-klorid, hidrogénezett olívaolaj el nem szappanosítható részei, kapriloil-glicerin/szebacinsav-kopolimer, citromsav, nátrium-hidroxid, nátrium-klorid, benzil-alkohol, kálium-szorbát, borkősav, citrál, limonén, linalol.


Használati módok


Használja bármilyen hajtípuson igény szerint.
Vigyen fel belőle hajszárítás vagy hővel történő hajformázás előtt a hővédelem érdekében.
A legjobb eredmény érdekében használja a dōTERRA™ védősamponnal és a dōTERRA™ napi kondicionálóval együtt.


Használati utasítás

Fújjon tetszőleges mennyiségű öblítés nélküli kondicionálót a nedves hajra, elsősorban a hajközépre és a hajvégekre. Finoman fésülje át, és hagyja a hajon, hogy kifejthesse jótékony kondicionáló és védő hatásait.


Figyelmeztetés

Kerülje a szemmel való érintkezést. Csak külső használatra. Irritáció esetén hagyja abba a használatát. Gyermekektől elzárva tárolandó.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.13
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Öblítés nélküli kondicionáló - doTERRA" című hirdetést látja. (fent)