Betöltés...

Soulima elektromos lábreszelő

Ár: 6.990 Ft


SIMA ÉS GYÖNYÖRŰ LÁBAK  – a láb és a sarok bőre nagyon kemény és száraz lehet. Erre van megoldásunk. Elektromos lábreszelő! A készülék használata egyszerű és hatékony. Válassza ki a megfelelő fejet és sebességet, és óvatosan távolítsa el a bőrkeményedést. 



6 DB FEJ - finomszemcsés napi ápoláshoz,  a láb és a sarok érzékeny bőréhez; a közepes szemcsés az újonnan kialakult bőrkeményedésekre és a láb és a sarok bőrének normál, napi ápolására, a durva szemcsés pedig az erősen keratinizált és elhalt hám ápolására.



ÁLÍTHATÓ SEBESSÉG  – állítsa be a sebességet igényei szerint. Az alacsony fordulatszám napi ápolásra alkalmas, és segít megelőzni a bőrkeményedést. A nagy sebesség hasznosnak bizonyul a nehezebb esetekben.



KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ  – a készülék kényelmes és könnyen használható. Beépített kijelzővel és a gép indítása után azonnal felkapcsolódó LED lámpával rendelkezik , ami megkönnyíti az eljárás elvégzését. A reszelő kompakt és könnyű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, és nem csúszik, így kényelmes kezelést tesz lehetővé.   

LEÍRÁS



anyag: ABS, rozsdamentes acél, kvarchomok, PS, PP;
fekete szín;
3 szemcsefej: igen;
2 féle sebesség: igen;
méretek: 3 x 6 x 16 cm;
beállított súly: 0,331 kg;
súlya csomagban: 0,452 kg





TARTALOM:



elektromos reszelő gép
6 reszelő fej
4 kézi reszelő
2 ecset
1 bőrfeltoló eszköz
kábel




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Soulima elektromos lábreszelő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: