Betöltés...

THE FACE SHOP The Therapy First Szérum Hidratáló Arctonik 130ml

Ár: 17.145 Ft



Sérült csomagolás akció - a termék kartondoboza szállítás közben meggyűrődött, a termék sértetlen Ez az első lépés öregedésgátló szérum francia tengervíz és természetes illóolajok keverékét tartalmazza. Számos előnnyel rendelkezik, beleértve az intenzív hidratálást, a gyengéd hámlasztást, valamint az öregedésgátló és élénkítő hatást.
Ahelyett, hogy gyorsan összekevernék, az összetevőket lassan kézzel adagolják, és természetes polimerekké stabilizálják, hogy elősegítsék a tápláló összetevők jobb eljuttatását. Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 130ml
Összetevők: WATER/EAU, PROPANEDIOL, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE, DICAPRYLYL CARBONATE, 1,2-HEXANEDIOL, SEA WATER, SANTALUM ALBUM (SANDALWOOD) OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER EXTRACT, ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT, OCIMUM BASILICUM (BASIL) OIL, AVENA SATIVA (OAT) MEAL EXTRACT, HONEY EXTRACT/EXTRAIT DE MIEL, ADENOSINE, XANTHAN GUM, GELLAN GUM, HYDROLYZED ALGIN, SUCROSE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CITRATE, CALCIUM LACTATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Egy kevés szérumot osszon el az arcán és finoman masszírozza be a bőrébe. A masszírozó mozdulatokkal haladjon belülről kifelé. Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés szérumot öntsön ki a vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "THE FACE SHOP The Therapy First Szérum Hidratáló Arctonik 130ml" című hirdetést látja. (fent)