Betöltés...

ABIB Jericho Rose Collagen Firming Touch Korongok 60db

Ár: 12.225 Ft



Jericho rózsával átitatott korongok a bőr rugalmasságának ápolásához a bőr feszessé tételéhez.
Mindössze 10 perc alatt megnyugtatja az érzékeny bőrt és mélyen hidratál, miközben javítja a bőr védőgátját és rugalmasságát, hogy feszes és egészséges bőrt varázsoljon.
7 cm átmérőjű, esszenciával teli korong erős hidratálást biztosít bőrirritáció nélkül. Fő összetevők: A kopár sivatagban termesztett Jerikó rózsa száraz fű formájában tartja meg életét, és virágzik, ha nedvességet kap. A jerikói rózsa belsejében lévő trehalóz fokozza a nedvesség megtartását, így mélyen hidratálja a bőrt.
10,780ppm kollagén kivonatot tartalmaz, az élesztő fermentációval előállított kollagén hidratálja és feszesíti a bőrt.
A 6 különböző peptid komplex segít a kollagén fokozásában és az egészséges bőr kialakításában.
Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítik a bőr nyugtatását és védelmét (ceramid, panthenol, bifida) a feszesebb bőr védőgátért. Jericho Rose (Jerikói rózsa kivonat)
Öregedésgátló – A növény olajának antioxidáns tulajdonságai segítenek leküzdeni a szabad gyököket, amelyek csak egy elektronnal rendelkező atomok, amelyek a legjobban károsítják a bőrsejteket. Amikor öregszik, a bőrsejtjei nehezebben tudnak helyreállni. A sérült bőrsejtek ráncok, finom vonalak és szarkalábak formájában jelennek meg. A sivatagi bőrápoló termékek felerősítik a bőrsejteket és segítenek megőrizni egészségüket, ami az öregedés kevésbé látható jeleit eredményezi.
Száraz bőr – A bőr kiszáradása életkorától, egészségi állapotától és környezetétől függően jelentkezik. A sivatagi éghajlati bőrápolóként használt Anastatica Hierochuntica kivonatok ugyanazon cukrokon, aminosavakon és vegyületeken keresztül hidratálják a bőrt, amelyeket ez a növény termel a túlélésre. Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 250ml 60 db korong/doboz Összetevők: Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Propanediol, Glycerine, Collagen Extract, Anastatica Hierochuntica Extract, 1,2-Hexanediol, Erythritol, Polyglyceryl-10 Laurate, Hydroxyacetophenone, Adenosine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dipotassium Glycyrrhizate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Disodium EDTA, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydrogenated Lecithin, Squalane, Arginine, Panthenol, Trehalose, Bifida Ferment Lysate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract, Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Extract, Ceramide NP, Cholesterol, Sodium Hyaluronate, Phytosphingosine, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-8, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hexapeptide-9, Nonapeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Potassium Hyaluronate
Hogyan kell használni: Nyissa ki a dobozt és vegyen ki egy korongot, majd zárja vissza a dobozt. Helyezze a korongokat azokra a területekre ahol ápolásra van szükség. Hagyja az arcán a korongokat 10 percig. Az arcán maradt esszenciát masszírozza be a bőrébe.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ABIB Jericho Rose Collagen Firming Touch Korongok 60db" című hirdetést látja. (fent)