Betöltés...

D PROGRAM Kandan Barrier Esszencia 40ml

Ár: 20.394 Ft



Megvédi a bőrt a hőmérséklet-különbségektől, így bőre hidratált marad
Tisztítás után és más bőrápoló termékek előtt használható esszencia
A Thermo Defence Complex összetétele segít normalizálni a nedvességtermelő funkciót. A bőr hőmérséklet-különbségek mellett is folyamatosan hidratált marad
A Shiseido szabadalmaztatott H-stabilizáló A-val készült, hogy javítsa a bőr védő funkcióját
Súrlódásmentes formulája minimálisra csökkenti a súrlódást a következő bőrápolási lépéseknél
Készítse fel a bőrt a következő bőrápolási lépésekre a krém behatolásának elősegítésével Gyártási hely: Japán
Nettó tömeg: 40ml
Összetevők: Water, Butylene Glycol, Propanediol, Dipropylene Glycol, Glycerin, PEG/?PPG-14/?7 Dimethyl Ether, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/?Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, PEG-400, Erythritol, PPG-13-Decyltetradeceth-24, Acrylates/?C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Metaphosphate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Angelica Acutiloba Root Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium PCA, Tocopherol
Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be az esszenciát a bőrébe.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a több réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön ki egy kevés esszenciát a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a esszenciát. Többször ismételje meg ezt a lépést.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át esszenciát. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az esszenciát átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint az arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés esszenciát egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az esszenciát.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor az esszenciát a 4. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás 3.lépés: hidratáló arctonik).

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "D PROGRAM Kandan Barrier Esszencia 40ml" című hirdetést látja. (fent)