Betöltés...

SOME BY MI AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Truecica Arctonik Korongok 70db

Ár: 11.655 Ft



Eltávolítja a felesleges faggyút, azelhalt hámsejtet és szennyeződéseket! Alacsony pH-értékű formula, amely figyelembe veszi a pH-egyensúlyt. Fenntartja arcmosás után a bőr pH-értékének egyensúlyát. A korongoknak 2 oldaluk van: 01. A korong dombornyomott oldala eltávolítja az elhalt hámsejteket, és a felesleges faggyút.
02. A korong puha oldala enyhíti a bőrirritációt, nyugtatja és hidratálja a bőrt. AHA, BHA, PHA optimális kombinációja:
AHA (szalicilsav) - Finomítja a bőr textúráját és hámlasztja az elhalt hámsejteket
BHA (Salix Alba (fűzfa) kéreg víz) - A szennyeződéseket, a faggyút eltávolítja az eltömődött pórusokból
PHA (laktobionsav) - Puhítja az elhalt hámsejteket és minimalizálja a nedvességvesztést A Truecica™ és a Houttuynia cordata nyugtató szinergiája. A teafa, a Centella, a mugwort (üröm) és a Titrated Centella összetételű Truecica segít a bőr megnyugtatásában.

Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 125ml 70db korong/doboz Összetevők: Salix Alba (Willow) Bark Water (85%), Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Betaine Salicylate (0.5%), Artemisia Princeps Leaf Extract (100 ppm), Centella Asiatica Extract (4985 ppm), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water (4800ppm), Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Madecassic Acid (5 ppm), Asiaticoside (5 ppm), Asiatic Acid (5 ppm), Madecassoside (10 ppm), Allantoin, Panthenol, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid (100 ppm), Lactobionic Acid (100 ppm), Sodium Hydroxide, Water, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Raspberry Ketone, Mentha Piperita (Peppermint) Oil
Hogyan kell használni: Arcmosás után óvatosan törölje át a T-zóna és az orr területét a korong dombornyomott oldalával. Törölje át az egész arcát a korong puha oldalával, kivéve a szem és a száj környékét. Ha végzett, ügyeljen arra, hogy becsukja a fedelet, hogy megvédje a korongokat a kiszáradástól.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SOME BY MI AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Truecica Arctonik Korongok 70db" című hirdetést látja. (fent)