Betöltés...

BLITHE Vital Treatment 8 Nourishing Beans Esszencia 150ml

Ár: 16.465 Ft



A Vital Treatment a BLITHE a bőr egészségét helyreállító oldata, amely 45–80% természetes gyökér-, mag- és bab kivonatot tartalmaz, hogy erősítse a bőr gátját és javítsa a bőrsejtek összetételét

VITALIZÁLÓ ÉS HIDRATÁLÓ: A Blithe Vital Treatment sorozat azonnali hidratálást és vitalizálást biztosít a bőrnek. Erjesztett nyers természetes összetevőket tartalmaz, amelyek növelik a bőr természetes erejét
FINOMÍTÁS ÉS FESZESÍTÉS: A 8 tápláló bab esszenciája könnyen beszívódik a bőrbe, hidratáló és tápláló hatást fejt ki a vitaminok és a hialuronsav révén. Segít kisimítani a ráncokat és a finom vonalakat.
TERMÉSZETI ÖSSZETEVŐK: 80% bab kivonatot tartalmaz 8-féle babból, amelyek tele vannak tápanyagokkal és antioxidánsokkal. Segítenek javítani a bőr rugalmasságát és feszességét

A Vital Treatment 8 minden bőrtípusra alkalmas, különösen a finom vonalakra, a fáradt bőrre.

8 bab kivonat a feszes bőrért 80% -ban tartalmazza:
Fekete szójabab: öregedésgátló, javítja az arcszínt
Szójabab: kollagén, hidratálás
Szentjánoskenyérbab: antioxidáns, méregtelenítő
Mungóbab: Bőrbetegségek kezelése
Vesebab: a bőr regenerálása
Lencsebab: Táplálás, hidratálás
Vörösbab: javítja a bőr arc színét
Földimogyoró: E -vitamin, bőrvédelem Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 150ml
Összetevők: GlydneMax(Soybean)SeedExtract(13.17%), Arachis Hypogaea (Peanut) Fruit Extract(9.66%), Ceratonia Siliqua (Carob) Fruit Extract(9.66%), *Glycine Max (Soybean) Seed Extract(9.66%), Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract(9.66%), Phaseolus Angularis Seed Extract(9.66%), Phaseolus Radiatus Seed Extract(9.66%), Phaseolus Vulgaris Seed Extract(9.66%), Butylene Glycol Glycerin, PEG-32, Water; 1,2-Hexanediol PB3- 40 Hydrogenated Castor Oil Aoylates/C10-30 Aftyl AcrylateCrosspolymecZea Mays (Com) Starch, Mannitol, Microcrystalline Cellulose, Caramel Adenosine, Potassium Hydroxide, A1:l24/Radish Root Ferment Filtrate, Disodium EC巾〜 Polyglutamic Add, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Ledthin, Tocopheryl Acetate, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Avena Sativa (Oat) Kernel Extract Carbomei; Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, F^lmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl letrapeptide-7, Qtius Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Qtrus Aurantium Dukis (Orange) Peel Oil Mentha Piperita (Peppermint) Oil Limonene, Linalool Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be az esszenciát a bőrébe.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (7 layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a 7 réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön egy kevés esszenciát egy vattalapra és törölje át vele az arcát, vagy egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a esszenciát. Ismételje meg ezt a lépést 7x.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át esszenciát. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az esszenciát átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint az arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés esszenciát egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az esszenciát.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor az esszenciát a 4. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás 3.lépés: hidratáló arctonik).

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "BLITHE Vital Treatment 8 Nourishing Beans Esszencia 150ml" című hirdetést látja. (fent)