Betöltés...

SANA Haritsuya Q10 Hidratáló Arctonik N 200ml

Ár: 10.475 Ft



Haritsuya Q10 Soy Milk termékcsalád: a fermentált szójatej és a kapszulázott Q10 koenzim segítségével hidratálja és rugalmassá teszi a bőrt. Feszes, rugalmas és hidratált bőr.



Rugalmasságot és hidratálást biztosít a bőr számára, és a szárazság miatti finom ráncokat kevésbé észrevehetővé teszi.

Ubiquinone (Coenzyme Q10): megakadályozza a szabad gyökök károsodását, amely finom vonalakat és ráncokat eredményezhet. Emellett visszafordítja a kárt a kollagén és elasztin termelésének elősegítésével.

Illatanyag-, Színezék-, Ásványi Olaj mentes.



Fő hidratáló összetevők:

Fermentált szójatej Lactobacillus/Soymilk Ferment Filtrate.

Szója izoflavon

Szójabab mag kivonat (Glycine Soja ( Soybean) Seed Extract)

Növényi kollagén: szójafehérje

kapszulázott Q10 koenzim (Ubiquinone)



Gyártási hely: Japán

Nettó tömeg: 200ml

Összetevők: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Ethanol, Methyl Gluceth-10, Lactobacillus/Soymilk Ferment Filtrate, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Glycine Soja (Soybean) Protein, Q10 Ubiquinone, Tocopherol Acetate, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Sodium Citrate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyethylcellulose, Polyquaternium-51, Lecithin, Methylparaben.



Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát.



Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.

Hogyan kell használni (7 layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a 7 réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön egy kevés tonikot egy vattalapra és törölje át vele az arcát, vagy egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a tonikot. Ismételje meg ezt a lépést 7x.

Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át tonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. A tonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.

Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SANA Haritsuya Q10 Hidratáló Arctonik N 200ml" című hirdetést látja. (fent)