Betöltés...

ISNTREE Chestnut LHA Jelly Arctisztító Olaj 150ml

Ár: 9.365 Ft



Gél-Olaj arctisztító, amely segít alaposan eltávolítani a sminkmaradványokat és a bőr szennyeződéseit anélkül, hogy irritálná a bőrt és a szemet.

Arctisztítás közben a gél textúra folyékony olajjá fog változni.

Érzékeny bőrre is alkalmas.



Fő összetevők:

Castanea Crenata (gesztenye) héj kivonattal és LHA-val átitatott, hogy helyreállítsa a bőr olaj- és nedvesség egyensúlyát, minimalizálja a pórusokat és csökkenti a felesleges faggyút és a mitesszereket.

Dió-olaj komplexszel (napraforgómag olaj, makadámia olaj és édes mandula olaj) dúsítva mély hidratálást biztosít a tisztítás után.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 150ml

Összetevők: Cetyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Isopropyl Palmitate, Hydrogenated Polyisobutene, Sunflower Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Purified Water, Sucrose Palmitate, Sucrose Stearate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citrus Junos Fruit Extract, Squalane, Butylene Glycol, Allantoin, Capryloyl Salicylic Acid, Centella Asiatica Extract, Portulaca Oleracea Extract, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Tocopherol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Ethylhexylglycerin



Hogyan kell használni: Nyomjon ki egy kevés gélt a száraz tenyerébe. Masszírozza át a száraz arcbőrét a géllel amíg olajjá nem válik, így feloldja a sminket. Egy kevés vízzel finoman masszírozza az olajos arcát kb. fél percig, amíg az olaj tejfehérré nem válik. Öblítse le langyos vízzel. Ha szükséges, akkor mossa meg az arcát arctisztító habbal.




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ISNTREE Chestnut LHA Jelly Arctisztító Olaj 150ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: