Betöltés...

HADA LABO Gokujyun Alpha Hidratáló Arckrém 50g

Ár: 10.876 Ft



Gokujyun Alpha termékcsalád: Anti-aging

A kollagén, elasztin, peptide segít a finom ráncok eltüntetésében, a bőr feszesebbé tételében, rugalmasságának megőrzésében.

Segít a bőrproblémák kezelésében, amelyek az életkorral növekednek. Az öregedéssel csökken a bőr olajtermelése és a vízmegtartási képessége. A bőr mélyebb rétegeiben hat, és fontos a bőr rugalmassága szempontjából.



A hidratáláshoz 4-féle hialuronsavat tartalmaz:



Hialuronsav (Sodium Hyaluronate): Egy réteg nedvességmegtartó gátat képez a bőr felületén a nedvesség veszteség megakadályozása érdekében.

Szuper Hialuronsav (Sodium Acetylated Hyaluronate): Kétszer nagyobb a nedvességmegtartó képessége mint a hialuronsavé. Nagyon sok nedvességet köt meg és tart fenn a bőrön a szuperhidratáció érdekében.

Nano Hialuronsav (Hydrolyzed Hyaluronic Acid):Kis molekulaméret, amely mélyebben hatol be a bőrébe, és hidratálást biztosít a bőr belső rétegeiben.

3D Hialuronsav (Sodium Hyaluronate Crosspolymer): szorosan összekapcsolt hialuronsav, amely 3D nedvességhálót képez a bőr körül, hogy kiemelkedő és tartós nedvesség visszatartást biztosítson.







Illatanyag-, színezék-, ásványi olaj-, alkohol- (etanol) mentes.



Gyártási hely: Japán

Nettó tömeg: 50g

Összetevők: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalene, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Dipropylene Glycol, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Behenyl Alcohol, PEG-20 Sorbitan Isostearate, Sorbitan Stearate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer (3D hyaluronic acid), Sodium Acetylated Hyaluronate (super hyaluronic acid), Purified sodium hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid (nano hyaluronic acid), Hydrolyzed Elastin (low molecular weight elastin ), Tetrapeptide-5, Hydrolyzed Collagen (Low Molecular Weight Collagen), Lactobacillus / Soybean Milk Culture Filtrate, Phytosteryl Macadamiate, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Phellodendron Amurense Bark Extract, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Pentylene Glycol, Pullulan, Carbomer, Hydroxypropyl Cellulose, Ammonium Acrylates Copolymer, EDTA-2Na, Triethanolamine, Methylparaben.



Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Egy kevés krémet osszon el az arcán és finoman masszírozza be a bőrébe. A masszírozó mozdulatokkal haladjon belülről kifelé.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "HADA LABO Gokujyun Alpha Hidratáló Arckrém 50g" című hirdetést látja. (fent)