Betöltés...

DHC Deep Cleansing Arctisztító Olaj 200ml

Ár: 16.660 Ft





A DHC legnépszerűbb, kultikus klasszikus mélytisztító olaja. Az eredeti japán "első lépés" arctisztító olaj feloldja a sminket és a szennyeződéseket, így a bőre tiszta, puha és ragyogó lesz.



A 100%-ban organikus olívaolaj alapú készítmény azon a tudományos feltételezésen alapul, amely a „hasonló vonzza a hasonlót”. Száraz kézzel, száraz arcán alkalmazva, ez a gazdag, természetesen arany árnyalatú olívaolaj alapú arclemosó olaj megköti a szennyeződéseket, és könnyedén lebontja a fényvédő krémet, a faggyút és a makacs sminket, (pl. vízálló szempillaspirált és a szemceruzát), anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. A vízben oldódó formula öblítés után nem hagy olajos maradékot. Selymes tapintása és finom, természetes rozmaring aromája luxus spa élménnyé teszi az arcmosást.



Antioxidánsokban gazdag organikus olívaolajjal készült és E-vitaminban gazdag. Hidratálja, lágyítja a bőrt és megvédi a szabadgyökök károsodás hatásaitól. A rozmaring levél olaj élénkít és frissíti. Remekül működik sminkecset tisztítóként is.



Ideális minden bőrtípusra.

Illatanyag-, színezék-, ásványi olaj-, parabén mentes



Gyártási hely: Japán

Nettó tömeg: 200ml

Összetevők: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Tocopherol, Stearyl Glycyrrhetinate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil.





Hogyan kell használni: Nyomjon ki 2-3 pumpálásnyi arctisztító olajat a száraz tenyerébe. Óvatosan masszírozza át a száraz arcbőrét az olajjal, hogy feloldja a sminket. Vizezze be a kezét langyos vízzel. Finoman masszírozza az olajos arcát kb. fél percig, amíg az olaj tejfehérré nem válik. Öblítse le langyos vízzel. Ha szükséges, akkor mossa meg az arcát arctisztító habbal.






















Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "DHC Deep Cleansing Arctisztító Olaj 200ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: