Betöltés...

MISSHA Super Off Arctisztító Olaj - Dust Off 305ml

Ár: 14.940 Ft



MISSHA Super Off arctisztító olajok kultikus karakterrel! Vonzza és felszívja a túl sok olaj- és faggyú lerakódást a pórusokból. Helyreállítja az olaj és a nedvesség optimális egyensúlyát. Még a nehéz, vízálló sminket is eltávolítja.



Dust Off: Érzékeny bőrre, amely a legfinomabb por eltávolítását igényli a pórusokból. A PollustopR Biosaccharide Gum megvédi a bőrt a káros külső hatásoktól, a Krambe olaj tisztítja a bőrt és erősíti a bőr védőrétegét, a római kamilla legfinomabb olaja nyugtatja és táplálja a bőrt



10 Free: 10 összetevőtől mentes. Nem tartalmaz ásványi olajat, parabéneket, mesterséges illatanyagokat és színezékeket. Ideális az érzékeny bőr számára is.



Bőrgyógyászatilag tesztelt.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 305ml

Összetevők: GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOPROPYL PALMITATE, SORBETH-30 TETRAOLEATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ISONONYL ISONONANOATE, ISOPROPYL MYRISTATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, TRIETHYLHEXANOIN, ETHYLHEXYL STEARATE, POLYISOBUTENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, 1,2-HEXANEDIOL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, POGOSTEMON CABLIN OIL, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, WATER, BIOSACCHARIDE GUM-4, TOCOPHEROL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL



Hogyan kell használni: Nyomjon ki 1-2 pumpálásnyi arctisztító olajat a száraz tenyerébe. Óvatosan masszírozza át a száraz arcbőrét az olajjal, hogy feloldja a sminket. Egy kevés vízzel finoman masszírozza az olajos arcát kb. fél percig, amíg az olaj tejfehérré nem válik. Öblítse le langyos vízzel. Ha szükséges, akkor mossa meg az arcát arctisztító habbal.










Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MISSHA Super Off Arctisztító Olaj - Dust Off 305ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: