Betöltés...

NUMBUZIN No.1 Easy Peasy Arctisztító Olaj 200ml

Ár: 11.296 Ft



Hatékonyan távolítja el a vízálló sminket, a szennyeződéseket és leolvasztja a felesleges faggyút, mitesszereket, pattanásokat.
Természetes eredetű olajokat tartalmaz, mint például a Kukoricaolaj, a Macadamia Ternifolia Seed Oil, hogy hidratálja a bőrt. Egyszerű és gyors módszer az összes szennyeződés és a smink egyidejű eltávolítására. Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 200ml
Összetevők: Zea Mays (Corn) Oil, Isopropyl Myristate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Diisostearyl Malate, Sorbitan Sesquioleate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cyperus Esculentus Root Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Purified Water, Tocopheryl Acetate, Fragrance
Hogyan kell használni: Öntsön ki egy kevés olajat a száraz tenyerébe. Óvatosan masszírozza át a száraz arcbőrét az olajjal, hogy feloldja a sminket. Vizezze be a kezét langyos vízzel. Finoman masszírozza az olajos arcát kb. fél percig, amíg az olaj tejfehérré nem válik. Öblítse le langyos vízzel.







Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "NUMBUZIN No.1 Easy Peasy Arctisztító Olaj 200ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: