Betöltés...

ROUND LAB Mugwort Calming Hidratáló Arctonik 300ml

Ár: 13.875 Ft



Nagy kiszerelésű, 300ml-es hidratáló arctonik.



ROUND LAB Mugwort Calming termékcsalád: bőrnyugtató hatás érzékeny vagy irritált bőrre



Frissíti a bőrt, miközben tápanyagokban is gazdag. Az erős gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező Artemisia kivonat segít megerősíteni a bőrt, erősebbé és ellenállóbbá teszi azt.



Geomundo szigeten termesztett Sea Breeze Artemisia (üröm) kivonatot tartalmazó hidratáló arctonik.

A Madecassoside harmatossá és egészségessé a bőrt azáltal, hogy megnyugtatja az érzékeny, környezeti hatások által irritált bőrt. A Madecassoside további nyugtató hatású, gyógyító ereje nagyon jótékony hatással van a problémás és pattanásos bőr megjelenésére, segít csökkenteni a bőrpírt és a foltokat.



Fő összetevők:

A Mugwort és a Madecassoside nyugtatják a külső környezet által irritált bőrt.

Az apigenin és a luteolin összetevői hatékonyan nyugtatják és egészségesebbé teszik a bőrt.



Esszenciális tápanyagokkal (A-vitamin, a B-vitamin és a béta-kartoén) gazdagított.

Alkohol- és illat- és illóolaj mentes.





Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 300ml

Összetevők: Water, Dipropylene Glycol, Glycerin,1,2-Hexanediol, Glycereth-26, Artemisia Vulgaris Extract(11,760ppm), Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Panthenol, Betaine, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Madecassoside, Xylitol, Artemisia Princeps Leaf Extract(240ppm), Chlorella Vulgaris Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Pentylene Glycol, Propanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexylglycerin, Glucose, Butylene Glycol, Fructooligosaccharides, Fructose, Biosaccharide Gum-1, Dextrin, Tocopherol, Carbomer, Xanthan Gum



Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát.

Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.

Hogyan kell használni (7 layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a 7 réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön egy kevés tonikot egy vattalapra és törölje át vele az arcát, vagy egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a tonikot. Ismételje meg ezt a lépést 7x.

Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át tonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. A tonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.

Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal.

Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).

















A healing toner infused with Mugwort (Artemisia)extract and Madecassoside which effectively soothes irritated & acne skin for a healthier complexion.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ROUND LAB Mugwort Calming Hidratáló Arctonik 300ml" című hirdetést látja. (fent)