Betöltés...

SKIN1004 Madagascar Centella Tea-Trica Purifying Arctonik 210ml

Ár: 12.290 Ft



Tea-Trica termékcsalád: Megnyugtatja a pattanásos és irritált bőrt. Egyedülálló teafa és cica formulája teafalevél vizet, királyfenyő levél kivonatot, ciprusfa vizet és centella asiatica kivonatot tartalmaz.



Arctonik zsíros vagy pattanásos bőrre. Ez a tonik eltávolítja a pórusokat eltömítő elhalt hámsejteket, és megállítja a túlzott faggyútermelést. A gyengéd kémiai hámlasztás a bőr egyenetlen textúráját és a mikro pattanásokat is eltávolítja.



Fő összetevők:

Centella Asiatica kivonat: Hatékonyan nyugtatja a bőrt.

Fenyőfa-komplex: Ciprusvízzel, királyfenyőlevél-kivonattal és teafalevélvízzel készült, és a gyulladásokat kezeli.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 210ml

Összetevők: Water, Chamaecyparis Obtusa Water, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water(12%), Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract (9.8%), Propanediol, Pinus Palustris Leaf Extract, Methyl Gluceth-20, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Carbomer, Polyglyceryl-10 Laurate, Tromethamine, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (200 PPM), Sodium Citrate, Salicylic Acid, Castanea Crenata Shell Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract



Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.



EXP: 2025.04.25






Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SKIN1004 Madagascar Centella Tea-Trica Purifying Arctonik 210ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: