Betöltés...

Niltac szilikonos ragasztó eltávolító kendő, 30db

Ár: 8.600 Ft

A sztómaviseléssel együtt jár a hasi bőr és a sztómazsák vagy alaplap ragasztójának (tapadó felületének) érintkezése. A segédeszközök eltávolításakor megsérülhet a bőr külső védőrétege. Ennek következtében a bőr kipirosodhat, feldörzsölődhet, fájó érzés jelentkezhet, esetlegesen fertőzés, egyéb bőrsérülés alakulhat ki. A szilikont a gyógyászatban számos területen alkalmazzák kiváló jellemzői miatt. A szilikon tartalmú termékek használata mellett nem lép fel csípő, szúró érzés.


A Niltac szilikon alapú gyógyászati ragasztó eltávolító kendőben található szilikon behatol a bőr és a ragasztó közé és gyengéden leválasztja a segédeszközt. Minden zsákcsere alkalmával használandóak. A Niltac ragasztó eltávolító kendő használata és a bőr előkészítése után várjon néhány másodpercet az új segédeszköz felhelyezése előtt.


Termékjellemzők:


Nem tartalmaz illatanyagot, alkoholt, olajat, vizet vagy tartósítószert, melyek hatására számos kellemetlen reakció léphet fel (szivárgás, csípő, szúró érzés, izzadás, allergia, túlérzékenység, egyéb bőrproblémák)
Hipoallergén
Gyorsan, könnyedén hat, egyenletesen oszlik el a bőrfelületen
Gyengéd a bőrhöz
Selymes és sima érzést biztosít
Gyorsan szárad, elpárolog, nem hagy foltot a ruhán
Könnyű a használata, gazdaságos a kiszerelése: a nedvességgel átitatott kendő egyesével csomagolt a kényelem, diszkréció érdekében
A csomagolás 30db. kendőt tartalmaz


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.23
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Niltac szilikonos ragasztó eltávolító kendő, 30db" című hirdetést látja. (fent)