Betöltés...

Paco Rabanne - Black XS (2007) 80 ml teszter

Ár: 24.470 Ft

Paco Rabanne - Black XS Eau de Toilette

Paco Rabbane a baszk származású, spanyol tervező különleges helyet foglal el a divatvilágban, munkái különlegesek, egyediek. A designer bátran párosít különböző stílusokat, textúrákat, nagy hangsúlyt fektet a részletek precíz kidolgozására. A nevével fémjelzett illatkompozíciók is kivétel nélkül egyediek, néha kissé szokatlanok, de mindenképpen csodálatosak.

A Paco Rabanne - Black XS Eau de Toilette női illat egy vonzó, keleties-fás kompozíció, mely igen népszerű a vásárlók körében. A mindennapi viseletre is tökéletes választást nyújtó Black XS a kissé extrém, a szabályokat olykor szívesen áthágó, kissé vadóc, fiatal hölgyek vonzó illata.

Az illat összetétele

Hatásosan, lendületesen és fűszeresen indul az illat, a vörös áfonya, a fűszeres tamarind és a rózsabors kombinációja által. Bódító rózsa és a különleges aromájú ibolya jegyeit szépen egészíti ki az illatos kakaó a szívjegyben. Az illat kissé szokatlan, de hatásos lezárásban fás jegyekkel, édes vaníliával és a pacsuli jellegzetes akkordjaival találkozunk.

Az illat története

Az Emilie (Bevierre) Coppermann és Mark Buxton által megkomponált illatot 2007-ben, az igen népszerű Black XS férfi illat női párjaként adták ki. A vonzó, nőies és nagyon fiatalos illat reklámkampányához a szép modellt, Bianca Balti-t választották az alkotók, aki az illathoz kapcsolódó nyomtatott megjelenéseken és a videókon csábító rockangyalként csábítja el környezetét. A különleges illat fekete és lila színvilágú, különleges flakonban található meg a parfümériák polcain.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Paco Rabanne - Black XS (2007) 80 ml teszter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: