Betöltés...

Beurer MP 84 Manikűr/pedikűr-készlet

Ár: 36.795 Ft

A Beurer MP 84 lehetővé teszi, hogy professzionális manikűrt és pedikűrt végezzen otthon. A praktikus töltő- és tárolódoboznak, valamint a vezeték nélküli akkumulátoros működésnek köszönhetően bárhová magaddal viheted a készletet, és ápolhatod körmeidet útközben vagy utazás közben.

A körömápoló készlet átfogó kéz- és lábápolást tesz lehetővé, és alkalmas a köröm rövidítésére, reszelésére és polírozására, valamint bőrkeményedés eltávolítására – olyan eredményért, mint egy körömszalonban. A kiváló minőségű újratölthető akkumulátornak köszönhetően 2 órás üzemidővel zavaró kábel nélkül végezheti körömápolását, majd egyszerűen újratöltheti a manikűrkészüléket.

A manikűrkészlet 10 kiváló minőségű zafírból és filcből készült rögzítőelemet tartalmaz - a körömvágótól és körömcsiszolótól a bőrkeményedés eltávolítóig.Használat után elrakhatja a körömkészletet, és újratöltheti az akkumulátort a mellékelt töltő- és tárolótáskában – minden tartozék mindig kéznél van. A kéz- és lábápoló készülék 3 sebességfokozattal rendelkezik, akár 4400 ford./perc fordulatszámmal, így lehetővé teszi a vastag bőrkeményedés és bőrkeményedés eltávolítását is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Beurer MP 84 Manikűr/pedikűr-készlet" című hirdetést látja. (fent)