Betöltés...

Oromed X10 Pro Alkoholszonda

Ár: 27.750 Ft

Az OROMED X10 PRO alkoholszonda egy professzionális készülék a kilélegzett levegő alkoholtartalmának mérésére. Kiváló minőségű elektrokémiai érzékelővel van felszerelve, amely a teljes mérési tartományban garantálja a nagy mérési pontosságot.
Az OROMED X10 PRO alkoholszondát légáramlás érzékelővel, nem megfelelően elvégzett teszt esetén a mérőcellát a sérülésekkel szemben védő rendszerrel, valamint a kalibrálás elvégzésére emlékeztető funkcióval szerelték fel.
A mérési hiba minimalizálása és az érzékelő élettartamának maximalizálása érdekében a teszter hőmérséklet-szabályozó modullal van felszerelve. Lehetetlenné teszi a mérést, ha a teszter üzemi hőmérsékleti tartományát túllépik, ami az alkatrészek károsodását okozhatja.
Az OROMED X10 PRO alkoholszonda egy gombnyomással indítható, aminek köszönhetően használata nagyon egyszerű
Az OROMED X10 PRO kis és nagyobb cégeknek, intézményeknek és egyéni felhasználóknak ajánlott, akik elvárják a mérések kiváló minőségét és pontosságát.
Gyári beállítás: ‰ ezrelék
Az alkoholszonda kalibrálva van és használatra kész.

3 számjegyű LED kijelzőMérési tartomány: 0,00 ~ 4,00 ‰Kijelző felbontása: 0,01 ‰Pontosság: +/- 0,05 ‰ 1,0 ‰ esetén 25 °C-onPlatina szenzor, elektrokémiai mérőcella2 x 1,5 V AAA alkáli elemmel működikJavasolt kalibrálási időközök 6 havonta / 500 mérés, attól függően, hogy melyik következik be előbbMunkakörülmények 0 ~ 50 °C, páratartalom

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Oromed X10 Pro Alkoholszonda" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: