Betöltés...

Sempre Bella Arckrém 15% Azelainsavval

Ár: 9.800 Ft

Ez a különleges arckrém magában hordozza a természet erejét, hogy segítsen elérni a ragyogó, egységes bőrt. A 15%-os azelainsav természetes módon halványítja a pigmentfoltokat, csökkenti a bőrpírt és kiegyenlíti a bőrtónust. A cickafark kivonatok és varázsmogyoró kivonat további táplálást és hidratálást biztosítanak a bőrnek. A C-vitamin és teafaolaj pedig segít megőrizni a bőr egészséges ragyogását. A könnyű textúrájú krém gyorsan felszívódik, és hidratálja a bőrt egész nap. A könnyű textúrájú krém gyorsan felszívódik, így nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Ezenkívül az azelainsav képes gátolni a melanin termelődését a bőrben, ezáltal segítve a pigmentfoltok és a bőrhibák halványítását.


További összetevők:



Cickafark Kivonat: Ez az összetevő biztosítja a terméknek a pórusok összehúzására és a bőr rugalmasságának támogatására.


Varázsmogyoró Kivonat: A varázsmogyoró kivonat antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, aminek következtében a bőr egészséges állapotának fenntartása.


C-vitamin: A C-vitamin erős antioxidáns, ami más a bőr egészségének fenntartásában, a bőrtónus egyenletességében és a ragyogás fokozásában.


Teafaolaj: Az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező teafaolaj hatékony a pattanások és hibák elleni küzdelemben, folyamatosan támogatja a bőr tisztaságát.









Hogy kell használni?

Használd a Sempre Bella arckrémet minden reggel és este a tiszta, száraz arcbőrön. Vigyél fel egy kis mennyiséget az ujjaidra, majd finoman masszírozd be az arcodba és a nyakadba, kerülve a szemkörnyéket. A krém könnyen felszívódik, így azonnal sminkelhetsz vagy más bőrápolási termékeket is használhatsz utána. A Sempre Bella arckrém 15% azelainsavval egyedülálló összetevőivel javítja a bőr állapotát és megvédi azt a káros hatásoktól. Élvezd a tökéletes bőrt, amit ez a fantasztikus arckrém nyújt!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Sempre Bella Arckrém 15% Azelainsavval" című hirdetést látja. (fent)