Betöltés...

Anesi DC Emulsion Purifiante - Nappali hidratáló krém 200ml

Ár: 9.894 Ft

Nappali hidratáló krém zsíros bőrre - Helyreállítja a bőr természetes fényét, és szabályozza a faggyúmirigy működést a nap folyamán.  Szabályozza a mikrobás flórát, és csökkenti a mitesszerek megjelenését.  Megszünteti a bőrérzékenységet és véd a gyors öregedéstől.

 EREDMÉNY 

A faggyúműködést szabályozó és hidratáló hatóanyagok összhangja biztosítja a bőr tökéletes tisztaságát, javítja állagát.  A készítmény poliamid port tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a bőr tovább megőrizze mattságát.  Helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát, így jóval többet nyújt, mint egyéb más kozmetikai készítmények.

HASZNÁLATA

 A tisztító emulziót mindig tiszta bőrre vigyük fel reggelente, és masszírozzuk be a bőrbe, amíg teljesen be nem szívódik.  A kezelés befejezéseként tápláló krémként is alkalmazható (ultrahangos kezeléshez is).

SPECIÁLIS ÖSSZETEVŐK

Aktív hatóanyagai: Cytobiol Iris A Komplexum: Iris Germanica kivonat, Cink, Vízben oldódó A-vitamin Vidalys Komplexum

Zsíros Bőrre: Lemezmoszat (Laminaria Digita) kivonat, Hydralphatine 3p,Poliamid por,Glicerin,Fényszűrők (4-es és 6-os erősségű védőfaktor, amely véd az UVA és UVB sugarak ellen), Folyékony szilikon


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Anesi DC Emulsion Purifiante - Nappali hidratáló krém 200ml" című hirdetést látja. (fent)