Betöltés...

Antigua gold smooth-effect hajsimító

Ár: 31.199 Ft


Sthauer Antigua Gold Smooth Effect hajegyenesítő arany színben, a luxus kollekció legújabb terméke. Ez a hajsimító professzionális használatra készült. Digitális kijelzővel rendelkezik, öt fokozatban tudod állítani a hőmérsékletet 230°C-ig, attól függően milyen típusú hajjal dolgozol. 60 másodperc alatt egyenletesen felmelegszik a beállított hőmérsékletre, így gyorsan sima és fényes hajat tudsz készíteni a vendégeidnek. Minden hajtípusra - legyen az festett, göndör, vastag vagy vékony szálú - használható. Ha nem használod a hajsimítót, akkor 60 perc után automatikusan kikapcsol.


Termékjellemzők:



Luxury Collection
Arany szín
Digitális kijelző
Tourmaline kerámia bevonattal
Öt fofozatban állítható hőmérséklet 150°C - 230°C között
Gyors felmelegedés, 60 másodperc alatt eléri a kívánt hőmérsékletet
Automatikus kikapcsolás 60 perc után
45 watt teljesítmény
220-240V ~ 50/60 Hz


Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az Alveola saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.



A termék külföldi raktárból érkezik, így szállítási ideje 1-4 hét, és kizárólag átutalásos fizetéssel vagy előleg megfizetésével rendelhető!




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Antigua gold smooth-effect hajsimító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: