Betöltés...

Dollcini, fagyáspontos szőrtelenítés férfiaknak és nőknek, végtelen fényimpulzusok, 5 fokozatban és 2 besugárzási módban állítható, minden testrészre alkalmas, lézeres szőrtelenítő, 400821, fehér

Ár: 22.990 Ft

A lézeres szőrtelenítő műszer a legújabb nagy teljesítményű IPL lézer, amely akár 14J/cm2 energiát bocsát ki, így kiváló minőségű tartós szőrtelenítés érhető el.
Ez az epilátor PSE-tanúsítvánnyal rendelkezik, és hosszú élettartamú, nagy energiájú kvarclámpával rendelkezik. Ez könnyen megtehető 550 nm és 1200 nm közötti biztonságos hullámhosszokkal.
5 FŐBB ELŐNY – Az otthoni epilátornak 2 fő funkciója van: bőrszépítés és szőrtelenítés, valamint 5 intenzitási fokozat. Különböző testrészekhez állítható, így több testrészre is könnyedén felvihető.
Alkalmazható személyek: Az epilátor alkalmas férfi és női karokra, lábakra, hátra, mellkasra, ujjakra, arcra és hónaljra, valamint férfi szakállra.
Két világítási mód: folyamatos világítás és kézi világítás. A kézi felhordás kis felületű szőrtelenítésre alkalmas, a folyamatos felhordás pedig nagy felületű szőrtelenítésre alkalmas.

**Magyar nyelvű használati utasítás mellékelve**

**A különböző gyártási tételek miatt a szőrtelenítési szabványok eltérőek lehetnek. Nem alkalmas sötét, sötét bőrre vagy fehér hajra. Ne használja, ha bőrbetegsége van. Ne használja, ha terhes vagy szoptat. Forduljon orvosához, ha bizonytalan a vásárlással és a használattal kapcsolatban. Ezt a tételt cégünk pecsétjével látták el. Higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a termék le van zárva és a cégbélyegző hiányzik vagy sérült. **

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dollcini, fagyáspontos szőrtelenítés férfiaknak és nőknek, végtelen fényimpulzusok, 5 fokozatban és 2 besugárzási módban állítható, minden testrészre alkalmas, lézeres szőrtelenítő, 400821, fehér" című hirdetést látja. (fent)