Betöltés...

VERSACE Eros Pour Femme Eau de Toilette 30 ml

Ár: 22.210 Ft

Versace Eros Pour Femme EDT

Ez az illat nem Erosz, a szerelem igen sértődős és a saját büszkeségében fuldokló istene, az állítólagos görög tökéletesség, az alfahím és az apex predátor összeöntve, a sorsokról döntő szerencsétlen pára, aki élvezi is, hogy az átkozott nyilaival emberekre lövöldözhet. Nem, ő maximum az üveg, a váz.
A beltartalom pedig minden kis huncut nimfa, aki a valódiságot, az igazi szerelmet, a lágy éjszakákat, a gondtalan kacagást, a reggel frissességét, a fiatalságot, a középkort, az időskort, a szabály nélküli művészetet, beszélgetések mélységét, a délután lusta fényeit, a nyár tengeri szellőjét, a pillanat szeretetét hordozza.

Az Eros Pour Femme Eau de Toilette érzéki illata citrusos és friss jegyekkel indul, mint a szicíliai citrom, a mandarin, a málna és a fehér ribizli. Az illat fejjegyei olyan ragyogó hatást keltenek, akár csak egy jeges szorbet. A kompozíció középpontjában a frézia és a magnólia nőiességet hangsúlyozó virágos jegyei állnak, melyet a narancsvirág és a jázmin tesz intenzívvé és karakteressé. A merész, hangsúlyos alapot a fehér pacsuli és ragyogó fás jegyek, mint a pézsma és az ambrox formálják érzéki dimenzióvá.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "VERSACE Eros Pour Femme Eau de Toilette 30 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: