Betöltés...

Mobil EKG szívritmus rögzítésére, Gima PM10 BT

Ár: 27.400 Ft

A szív és érrendszeri megbetegedések, és azok szövődményei sokszor hirtelen, minden előjel nélkül támadnak. A szívinfarktus és a stroke sajnos sokszor visszafordíthatatlan károkat okoznak, de akár halálhoz is vezethetnek. Ezért fontos, hogy a nagy kockázatot jelentő betegségek és állapotok előfordulása esetén rendszeresen járjunk szűrővizsgálatra, vagy ha lehetőségünk van rá, otthoni diagnosztikai módszerekkel, eszközökkel monitorozzuk magunkat.


Ehhez nyújt segítséget az olasz Gima PM10 készüléke. Az EKG (elektrokardiografia) egy olyan diagnosztikai módszer, mely a szív összehúzódásakor keletkező elektromos feszültség regisztrálásával, a szív működéséről nyújt hasznos információt. Az EKG vizsgálat során mellkasi és végtagi elektródákon keresztül gyűjti össze az adatokat ez a gyógyászati segédeszköz. A  Gima PM10 készüléke ezt a módszert hozza közelebb a felhasználóhoz, hogy bárhol, bármikor, gyors és megbízható képet kaphasson a szív állapotáról. A PM10 egy otthoni diagnosztikai gyógyászati segédeszköz az EKG paraméterek ellenőrzésére. Referenciaként használható a beteg számára a további orvosi kezeléshez, az orvos számára pedig a diagnózishoz. Segíthet a szív- és érrendszeri betegségek korai megelőzésében és a kockázatok csökkentésében.


A  Gima PM10 hordozható szívmonitorról az adatok lementhetőek számítógépre a mellékelt USB kábellel, okostelefonra iOS 8.0-tól és Android 4.4-től kompatibilis BLUETOOTH kapcsolattal (PHMS App). Használja az ingyenes Portable ECG Monitor szoftvert és alkalmazást az értékek ábrázolásához és kiértékeléséhez.


Termékjellemzők:



mobil, egycsatornás EKG készülék szívritmus rögzítésére
a szívműködés önellenőrzése otthon vagy útközben
könnyen kezelhető, egygombos működtetés
felvétel időtartama: 10 másodperc
azonnali információ a szívritmusról a felvétel befejezése után
otthoni készülék EKG ellenőrzésre
alkalmas arra, hogy a kezelés hatékonyságát felmérje
ritmuszavar megítélésre használható, de ischemia diagnózisára nem
automatikus mérés indítás
500 mérés rögzíthető
krónikus ritmuszavarban, koronária betegségben szenvedők részére
mérés elvégzéséhez a készülék két végét kell megérinteni különböző testrésszel: kéz-kéz, kéz-láb, kéz-csukló, kéz-mellkas
500 adat rögzítésére alkalmas memória
1,77 colos színes, TFT LCD kijelző
újratölthető Li akkumulátorral
Bluetooth, vagy USB kábeles adatátvitel
felhő platformon az adatok bárhol megnézhetőek, kinyomtathatóak
méret:100x45x15 mm
60 g súly
Csomag tartalma: készülék, CD (vagy pen drive), USB kábel, hordtáska.





A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Mobil EKG szívritmus rögzítésére, Gima PM10 BT" című hirdetést látja. (fent)