Betöltés...

Inkontinencia betét férfiaknak, 400ml, 15db, Seni Man Extra

Ár: 2.100 Ft




A Seni Man légáteresztő, anatómiailag formált urológiai inkontinencia betét megfelelő megoldás férfiaknak enyhe fokú inkontinencia esetén. Anatómiailag formált kivitelének köszönhetően jól követi a testformát, kitűnően illeszkedik. Megelőzi a szivárgásokat, elnyeli a nedvességet és a szagokat, ezzel biztonság- és szárazságérzetet biztosít.


A légáteresztő Seni Man urológiai betét az aktív életmódot követő, a diszkrécióval párosuló komfortérzetet és biztonságot becsülő férfiak számára készült. Az inkontinencia betét alsó, nedvességgátló rétege - szálfátyolból és légáteresztő PE fóliából álló - laminátum, melyre a fehérneműhöz történő rögzítésre szolgáló ragasztó került. A betét rögzítésére szolgáló ragasztót szilikonozott papírcsík védi. Kiválóan idomul a testhez, minek köszönhetően láthatatlan az öltözék alatt. Nem zörög – garantálja a diszkréciót és a komfortérzetet. Nedvszívó magja vizelet és szagmegkötő szuperabszorbenssel lett gazdagítva, amely megakadályozza a kellemetlen szagokért felelős baktériumok szaporodását. Az inkontinencia betéten található valamennyi elasztikus elem elasztikus rostból készül, latex használata nélkül, így az allergiás reakciók kialakulása minimálisra csökken.


Folyadékmegtartás: 400 ml, mérete: 7,5 x 21,5 cm, a csomagolás 15 db. betétet tartalmaz.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Inkontinencia betét férfiaknak, 400ml, 15db, Seni Man Extra" című hirdetést látja. (fent)