Betöltés...

Jeges tömlő, hideg-meleg jégtömlő, 28 cm, 3l

Ár: 2.600 Ft

A jeges tömlő hatékony segítséget nyújt izom- és ízületi fájdalmak csillapítására, gyulladásos területek és sportsérülések kezelésére. Hatásos minden olyan esetben, ahol az orvos hőterápiát javasol. Használják még torokgyulladás kezelésére forró vízzel, hiszen a termék kiválóan idomul az anatómiai formákhoz.

A 3 literes hideg-meleg jégtömlő nyugtató és fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően Ön hamarabb fog meggyógyulni.

A jeges tömlő használatát javasoljuk még fázós embereknek is. Csak töltse meg a palackot kb. háromnegyedig forró (nem forrásban lévő) vízzel, majd erőssen csavarja rá a kupakot. Tegye a fázós vagy fájdalmat sugárzó helyre, és azonnal érezheti jótékony hatását. A jégtömlő latex mentes, kívülről textil borítja. Kialakítása révén jól formálható, egyszerűen ráigazítható pl. a bokára, vállra, térdre, könyökre. Nemcsak meleg, de jeges vizet is tölthet bele, ami a gyulladás csökkentésére kifejezetten ajánlott, hatásos.

A jeges tömlő latexmentes erős gumiból készül kívül textilborírással, csavaros kupakkal zárható, kézzel tisztítható. 

Figyelmébe ajánljuk:


HOGYAN SEGÍTHETEK? - otthonápolási és beteggondozási blog.
Cikkekkel, videókkal, háttérinformációkkal segítünk Önnek a megfelelő ápolási és/vagy gondozási segédeszköz kiválasztásában, használatában.
Ezt olvasta már? Hideg vagy meleg? Mitől függ, hogy melyik csillapítja hatékonyan a fájdalmat?



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Jeges tömlő, hideg-meleg jégtömlő, 28 cm, 3l" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: