Betöltés...

Deréktámasz 34x33x12cm, Qmed Lumbal Support

Ár: 12.000 Ft

Manapság egyre több embernek fáj a dereka a rengeteg ülés, helytelen testtartás miatt. Mivel szeretünk kényelmesen ülni, ezért a derekunk és a szék, ülés vagy háttámasz között a derék magasságában elég nagy üres hely alakul ki, mivel a csípőnket előre toljuk. Előbb-utóbb emiatt is elkezd fájni a derekunk, amit egy megfelelő deréktámasztó hengerpárnával megelőzhetünk vagy csökkenthetünk. 


A QMED deréktámasztó párna formája és memóriahabja biztosítja a lumbális gerinc kiegyensúlyozott ortopédiai megtámasztását. Segít a korábbi derékpanaszok, sérülések vagy a túlterheléséből adódó fájdalmak csökkentésében és megelőzésében. A QMED deréktámasz javítja a testhelyzetet, és az órákon át elhúzódó ülés okozta negatív hatásokat is minimalizálja. Használható a munkahelyen, az autóban és otthon is, a székre, ülésre övvel rögzíthető. 


A QMED deréktámasztó párna 34 x 33 x 12 cm nagyságú, sötétkék színű. Pamut huzata levehető, mosógépben mosható.


A termék fenntarthatósági előnyei: 



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Deréktámasz 34x33x12cm, Qmed Lumbal Support" című hirdetést látja. (fent)