Betöltés...

Vízhatlan sarokpántos antiallergén ágyvédő frottírlepedő, Sabata, 80x200 cm

Ár: 6.700 Ft


A matracvédő lepedő négy sarkán gumipánt található, mely segítségével könnyedén rögzíthető az ágybetéthez. Hátoldala vízzáró réteggel ellátott, így nem engedi át a nedvességet és a szennyeződést az ágybetétre.

Ez a gumipántos matracvédő 80x200 cm-es, finom tapintású frottírlepedő. Megvédi a matracot, hiszen speciális védőrétege nem engedi át a folyadékokat és a szennyező anyagot. Inkontinencia esetén a nedvességet felszívja, komfortérzetet biztosít. Lágysága, puhasága utánozhatatlan, hiszen télen meleg, nyáron hűs érzetet közvetít. Alapanyaga jó nedvszívó képességgel rendelkező antiallergén, 100% pamut frottír. Filmrétege teljesen vízhatlan felületet biztosít a terméknek, de fordított irányban a vízpárát átengedi. Felhasználása ideális kórházakban, az egyre nagyobb szerephez jutó háziápolásban, szállodákban, és a magánháztartásokban a felnőtt és a gyerekágyak betéteinek megvédésére. Hosszú élettartamú, 95C fokon mosható, 121C fokon sterilizálható, vasalást nem igénylő, magas komfortfokozatú termék. Mosógépben mosható, szárítógépben szárítható. Anyaga: filmréteg:100% PVC, frottír:100% pamut. A lepedő fehér színű.

Figyelmébe ajánljuk:


HOGYAN SEGÍTHETEK? - otthonápolási és beteggondozási blog.
Cikkekkel, videókkal, háttérinformációkkal segítünk Önnek a megfelelő ápolási és/vagy gondozási segédeszköz kiválasztásában, használatában.
Ezt olvasta már? Mi különbözteti meg egymástól a vízhatlan lepedőket?



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Vízhatlan sarokpántos antiallergén ágyvédő frottírlepedő, Sabata, 80x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: