Betöltés...

Aloes - Aloe Vera

Ár: 11.400 Ft

100% természetes, teljes, folyékony Aloe Vera.

Aloes (750 ml). A DuoLife Aloes folyékony forma, amely, elsősorban az aloelevelek húsán alapszik, amelyet a növény filézett leveleiből nyerik. Az egész gazdagítva lett mézzel és oregánóval. Tökéletes termék azoknak, akik meg akarják őrizni a fiatal kinézetüket és vitalitásukat. Az egyedülálló összetételének köszönhetően több mint 200 hatóanyagot tartalmaz, amelyek támogatják a szervezet természetes méregtelenítését. Az antioxidánsok magas tartalma miatt nemcsak erősíti az immunrendszert, hanem megkönnyíti a bőrsejtek oxigénszállítását is, ami lelassítja az öregedési folyamatokat és növeli annak rugalmasságát. Az Aloe Vera ismert és több mint 7000 éve használatos. Meggyorsítja a sejtek regenerálódását, gátolja az öregedési folyamatokat, felgyorsítja a sebgyógyulást, megfiatalítja a bőrt és rugalmasabbá teszi. Serkenti az immunrendszert és tisztítja a szervezetet a toxinoktól, még akkor is, ha ezek vízben oldhatatlanok. Tömíti a beleket és regenerálja a hámot, támogatja a gyomorhurut és a gyomorégés kiküszöbölését. A lúgos pH-érték miatt visszaállítja a savas-lúgos egyensúlyt. Javítja a vitaminok és ásványi anyagok asszimilációját. Szabályozza az epe szintjét a szervezetben. Megvédi a lactobacillust a vastagbélben, támogatja a megfelelő bélflóra rekonstrukcióját és megakadályozza a kórokozók kialakulását, védi a szervezetet a fertőzésektől. Ellenállóvá tesz az allergiákkal és a gyulladásokkal szemben. DuoLife Aloes értékes összetevők természetes forrása, amelynek köszönhetően, megőrizhető a fiatalság is. Az összetevők különleges kompozíciója tökéletesen eltalálja a szükségleteit azoknak, akik meg szeretnék tisztítani a szevezetüket, elősegíteni annak működését és az immurendszer működésének hatékonyságát javítani.
Aloe bázis alapján, amely előnyös tulajdonságait már évezredek óta ismeretes, jött létre DuoLife Aloes. Antioxidánsok gazdagsága, amely sikeresen eltávolítja a szabad gyököket, amelyek, többek közt az öregedési folyamatokért felelősek, teret ad a szervezet hatékony működésének. A termék sok, fehérjéket felépítő fehérjét tartalmazza.
DuoLife Aloes tartalmaz még vegyes virágmézet, amely megemeli a termékben megtalálható vitaminok és ásványi anyagok abszorpciós szintjét, amellett a szervezet pszichikai és fizikai kimerülés állapotban a táplálásáért felelős. Oregano hozzáadása, amely értékes kozmetikai és gyógyítási tulajdonságairól híres, többek közt az emésztési folyamatokért felelős. A DuoLife Aloes az egészség és a fiatalság kondenzált dózisa. Összetevők: Aloe hús - hatékonyan tisztítja az emésztőrendszert, megkönnyíti az emésztést, visszaállítja a savas-lúgos állapotegyensúlyát a szervezetben.
Aloe juice - lehetővé teszi a bőr fiatal megjelenését, gazdag antioxidáns és aminosav forrás, támogatja a szervezet természetes immunitását.
Vegyes virágméz - vitaminok és ásványi anyagok forrása rendkívül nagy abszorpcióval, szilíciumforrás, amely támogatja a bőr és a haj regenerálódását. Oregano - javítja a vitaminok és ásványi anyagok emésztését és asszimilációját, antioxidánsforrás, gátolja a szervezet öregedését.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 61 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Aloes - Aloe Vera" című hirdetést látja. (fent)