Betöltés...

Lamjad légzésmérő alkoholszonda analizátorral

Ár: 13.573 Ft


Leírás:
Gyorsan megbecsülheti véralkohol-koncentrációját ezzel a kicsi, érintésmentes alkoholszondával. Hordozható, hogy magával viheti, bármikor és bárhol tesztelhet.
Használat:
1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot 1 másodpercig, az alkoholmérő LCD-je bekapcsol egy hangjelzéssel.2. Bemelegítés üzemmód visszaszámlálása 10 másodpercig.3. Tesztelési mód visszaszámlálása 10-től 00-ig a bemelegítési mód után, fújjon ebben az időszakban.4. Mély belélegzés után fújjon normál erővel 3-5 másodpercig az inhalátorba.5. Olvassa le a teszt eredményét az alkoholmérő LCD-jéről.6. Vizsgálati tartomány: 0,00%-0,19% BAC és 0,0-1,9 g/LMegjegyzések:1. A teszter első használatakor vagy hosszabb használaton kívüli idő után nyomja meg a bekapcsológombot, és lehetőség szerint próbálja újra többször.2. Ismételje meg 2-3 alkalommal a pontosabb eredmények elérése érdekében.3. Ne dohányozzon és ne egyen 20 percig a vizsgálat előtt.4. A teszt eredménye csak tájékoztató jellegű.5. USB-kábellel újratölthető

1 X Doboz1 x Utasítás1 x USB adatkábel1 x Alkoholmérő


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Lamjad légzésmérő alkoholszonda analizátorral" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: