Betöltés...

Mosható betegalátét szárnyakkal, Molicare Premium Bed Mat 75x85cm

Ár: 15.000 Ft


A német Hartmann cég Molicare betegápolási termékei kiváló segítséget nyújtanak szerettei gondozásához. A Molicare Bed Mat Textile Premium szárnyakkal (hajtóka) ellátott mosható betegalátét ideális kiegészítő védelmet nyújt az ágyneműk számára: különösen az ágyban nyugtalan betegek számára ajánlott a rögzítési lehetőség miatt - a 2x 50cm hosszú hajtókának köszönhetően nagyon jól rögzíthető a matrachoz. Az alátét kerekített sarkokkal rendelkezik, melyek csökkentik a súrlódást és a kopást. A termék hosszú távú használatra alkalmas, 250 alkalommal mosható. 2 liter folyadék megtartására képes, amit nem ereszt át. Használat során a mosható betegalátét nem zörög: folyamatos kényelmet biztosít a betegnek és növeli a komfortérzetet.


Termékjellemzők:



250 mosásig használható
95 C°-on mosható
Mosás után nem megy össze
Nedvszívó képesség: 2,5 liter
Méret: 75 cm x 85 cm + szárnyak
Szárnyak 50cm hosszú
Szárítógépben szárítható
Összetétel: Műselyem, PU, poliészter


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Mosható betegalátét szárnyakkal, Molicare Premium Bed Mat 75x85cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: