Betöltés...

Remington S7300 Wet2Straight kerámia hajvasaló

Ár: 17.351 Ft

Tulajdonságok:

A Remington Wet2Straight egy nélkülözhetetlen többfunkciós hajápolási eszköz. Segít a reggeli rutin feladataidban, ezáltal drága időt és energiát takarít meg számodra. Speciálisan törülközővel megszárított hajon történő használatra van kifejlesztve, így - hála ennek a szuper sima megjelenést kölcsönöző, egyszerre szárító és simító innovatív eszköznek - megszabadulhatsz a hajmosás utáni hajszárítástól. Egyszerűen a szokott módon végezd a törülközővel megszárított hajad simítását, és hagyd a többi munkát a készülékre - amikor ráhelyezed a felfűtött lapokat a hajadra és végig simítod a tincseket a tövüktől a hajvégekig, a fölös víz elpárolog a speciálisan kialakított szellőzőkön, így a készülék húzás közben ügyesen megszárítja és kisimítja a hajat. A hosszabb, 110 mm-es rugalmas lapok formázás közben egyenletes nyomást fejtenek ki a hajra, ezáltal a készülék gubancoktól mentes, professzionális eredményt biztosít, továbbá a rövid felfűtési ideje különösen hasznos ha sietned kell. A Remington Wet2Straight az egyetlen eszköz, amire szükséged van tartós és pillanatok alatt elkészíthető gyönyörű sima loknik kreálásához. Újgenerációs kerámia lapok.
Az újgenerációs kerámia lapok, hőre aktiválódó, a haj begöndörödését gátló mikro kondicionáló technológiával rendelkeznek, ezáltal hosszan tartó, gyönyörű hajad lehet!

Prémium funkciók.
Nedves haj esetén optimális eredmények eléréséhez a hajad típusától függően magasabb, legalább 200°C-os hőmérsékletet használj. Az innovatív turbo boost funkció azonnali magas hőmérsékletet eredményez, amikor éppen szükséged van rá, ideális különösen vastag vagy göndör haj esetén, és segít a frizurád tartósságának növelésében. Gyors frizurakészítés. Nincs szükség hajszárításra Gubancoknak ellenálló mikrokondicionálókkal impregnált továbbfejlesztett kerámialapok Nedves és száraz használat 140°C és 230°C közötti 10 fokozatú digitális hőmérséklet kijelző 15 másodpercen belül üzemkész – ekkor hangjelzést ad Hosszabb, 110mm-es lapok A frizura elkészítése közben a hajra egyenletes nyomást kifejtő rugalmas lapok 60 perc elteltével önműködően kikapcsol Turbóhő funkció Hőmérsékletzár funkció Hőálló tartóneszesszer Automatikus feszültség illeszkedés Körbeforgó hálózati kábel 5 év garancia +1 év regisztráció esetén https://hu.remington-europe.com/termék-regisztrálás

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Remington S7300 Wet2Straight kerámia hajvasaló" című hirdetést látja. (fent)