Betöltés...

BEAUZEE Arc- és Testápoló Ultrahangos Készülék

Ár: 16.990 Ft

A Beauzee ultrahangos készülék az ultrahang hullámok fejlett technológiáján alapuló hatékony és innovatív rendszer, amellyel egészségesebbé és vonzóbbá teheti a bőrét. Tökéletes a bőr erősítésére és rugalmasságának helyreállítására, ugyanis ápolja és oxigénnel látja el a bőrt, késleltetve a ráncok és a mimikai ráncok kialakulását.  Igazán hasznos a narancsbőr és a növekedési csíkok elleni küzdelemben is. Ráadásul serkenti a vérkeringést, így megelőzi vagy csökkentheti a visszerek kialakulását.
Segít a fiatalos és vonzó bőr elérésében és megtartásában, ugyanis megszabadít az elhalt sejtektől, csökkenti a foltokat és újraindítja a kollagén és elasztin termelést a bőrben.
Ultrahangos kozmetikai kezelés
Az ultrahangos kozmetikai kezelés, bármely bőrtípus esetén alkalmazható, az adott bőrtípusnak megfelelő hatóanyaggal. A kezelés előnye, hogy az ultrahang eléri a bőr mélyebb rétegeit is, ahová képesek bejutni a kezelés során célzottan használt hatóanyagok, zsírban oldódó vitaminok, a bőr számára fontos zsírok.A bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyagok elérik az új bőrsejteket, így a hatásukat szinte rögtön, valamint hosszú távon is kifejtik. Az ultrahangos kezelés eredményeképp a bőr frissebb, fiatalosabb lesz. Hatása a ráncos bőrre jótékony, a kialakuló ráncok képződését lassítja vagy visszafordíthatja.
Az ultrahang hatásmechanizmusa
A készülék a hanghullámokat közvetítő közegen keresztül juttatja a bőrbe. Ez a közeg a legtöbbször valamilyen olaj vagy emulzió. Az ultrahang több centiméter mélyre lejut a bőrben. A kötőszövetben fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezáltal az anyagcsere folyamatokat. A kezelés sikeresen alkalmazható különféle alakformáló (zsírbontó-, cellulit-, stria-) kezelésekhez is.
A kezelés már az első alakalom után is látható eredményeket hozhat, viszont kúraszerűen alkalmazva érhető el a legjobb hatásfok. Rendszeres használatával mérhető körfogat csökkenéssel járó, hatékony fogyasztó kezeléseket végezhetünk e hanghullámok segítségével.
Az ultrahang jótékony hatásai
Elősegíti a hatóanyagok felszívódását, amit azzal ér el, hogy mechanikai hatása révén mintegy szétrázza, meglazítja a bőr felületén található szaruréteget.  
Az ultrahang hőhatása következtében az erek kitágulnak, a mechanikai és kémiai hatások pedig fokozzák a sejtmembrán áteresztő képességét. Az ultrahangos hullámok mélyebb rétegekben észlelhető hatása a zsírlebontás és a nyirokkeringés fokozódása. Az ultrahang serkentőleg hat a kollagén anyagcserére és a fibroblasztok működésére, a salakanyagok kiürülésére és a diffúziós folyamatokra is.
Biológiai hatás
Bőrregenerálás
Anyagcsere fokozódzás
Gyorsuló nyirokáramlás
A szövetekben fokozódik a felszívódás
Vérbőség, erősödő- fokozódó vérkeringés
Fokozódik a perifériás idegek ingerületvezető-képessége 
A szövetek pH értéke eltolódik a lúgos kémhatás irányába
Technikai adatok
Árammal működik
Időzítő (5-10 perc)
Három erősségi fokozat
Ultrahang frekvencia 1 MHz
Kb. méret 4,5 x 15 x 3,5 cm
Levehető csatlakozó tartozék (bemenet 100-240 V, 50-60 Hz, 0,2 A / kimenet 24 V, 0,25 A)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 178 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "BEAUZEE Arc- és Testápoló Ultrahangos Készülék" című hirdetést látja. (fent)