Betöltés...

Alakformáló, zsírégető krémgél fahéjkivonattal

Ár: 2.490 Ft

A zsírégető, alakformáló krémgél fahéj kivonatának és a benne lévő értékes gyógynövény komplexeknek köszönhetően élénkíti a vérkeringést, javítja a sejtek anyagcseréjét, így a salakanyagok és méreganyagok elszállítása fokozódik, a zsírok beépülése a szövetekbe pedig lelassul. A káros anyagok kiürülésével a sejtek, szövetek visszanyerik rugalmasságukat és regenerálódnak. A problémás területeken (has, fenék, comb, csípő) csökkenti a nemkívánatos zsírlerakódásokat, a narancsbőr tüneteit és a zsírok beépülését a szövetekbe. Fahéj olajat tartalmaz, amely kellemes illatot kölcsönöz a krémnek, másrészt pedig fokozza a vérbőséget, enyhe bőrpírt okozva.
Használati javaslat Radírozza le a kezelni kívánt bőrfelületet, majd végezzen karcsúsító masszázskrém segítségével anticellulit masszázst, végül a krémgél felvitelét követően tekercselje be a kezelendő bőrfelületet fóliával és tegyen rá meleg takarót (hatóidő 30-40 perc). Alkalmazható önmagában bemasszírozva fóliás testtekercseléshez vagy ultrahangos gépi fogyasztáshoz/kezeléshez.  
Figyelmeztetés a fahéj olaj egyéni bőrérzékenységet okozhat, ezért használat előtt mindenképpen végezzen bőrpróbát Nem használható visszeres, sebes bőrfelületen Mesterséges színezékmentes, Természetes hatóanyagot tartalmaz.
Összetevők Aqua, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate (and) Ceteraeth-20 (and) Cetearath-2 (and) Ceterayl Alcohol (and) Cetyl Palmitat, Isopropyl Myristate, Helianthus Annus, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, Urea, Carbomer, Cinnamomum Zeybanicum, Parfum, Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone, BHT, CI 42051, CI 15985
Kiszerelése 500 ml
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 48 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Alakformáló, zsírégető krémgél fahéjkivonattal" című hirdetést látja. (fent)