Betöltés...

Mirtill Bőrfrissítő hűsítő oldat (Spray) 200 ml

Ár: 10.715 Ft

 
Mirtill Bőrfrissítő hűsítő oldat (Spray) 200 ml
A MIRTILL
bőrfrissítő, hűsítő oldat naponta többször alkalmazható készítmény a fáradt láb, kar frissítésére. Kámfor és mentol tartalma kellemes illatot frissítő, hűsítő bőrérzetet biztosít a mindennapos bőrápolás alkalmával. Az oldat bőrsemleges pH-jú, minden bőrtípusra ajánlott. Alkalmazása során a szemmel, nyálkahártyával való érintkezést kerülje.

Összetevők:/Ingredients Aqua; Isopropyl Alcohol, Glicerin; Acetic Acid, Camphor; Menthol; Sodium Hydrixyd
PH. értéke 5,5

A SOKOLDALÚ MIRTILL SPRAY TAPASZTALATOK egyéb gyógymódokat kiegészítve :
- Nyílt csonttörésnél a sebbe fújva azonnal megállította a vérzést, fertőtlenítette a sebet, csökkentette a fájdalmat, felgyorsította a gyógyulás folyamatát.
- Bármely testrésznél fájdalom, görcs esetén hmar csökkenti a fájdalmat.
- Olyan rovarcsípésnél, allergiás reakcióknál  a duzzanatra fújva azonnal csökkenti a fájdalmat, duzzanatot.
- Vizenyős, ödémás lábra fújva csökkenti a fájdalmat, duzzanatot.
- Izzadás-gátló dezodorként is  használható, egész napos védelmet nyújt! Nehézfémmentes, alumíniummentes, adalékanyag mentes!
- Fertőtlenítő, fájdalomcsillapító hatása van  sportsérüléseknél, horzsolásoknál, duzzanatoknál, ízületi fájdalmaknál, felgyorsítja a sebek (nyílt,vérző sebek) gyógyulását!
- A fekélyes,vérző,gennyes sebeknél, FELFEKVÉSEK esetén is KIVÁLÓ!
- Méhcsípés elkerülésére is kiváló, megelőzésre!
- Csípőprotézis esetén  a fájdalmas területet befújva azonnali fájdalomcsillapító hatást tapasztaltak.
- Napégés esetén a bőrre fújva fájdalomcsillapító hatású, nem hólyagzik fel a bőr!
- Napozás előtt is be lehet fújni, a gyulladásoktól is véd!
- Gombás bőrbetegségeknél, lábgomba esetén, övsömör esetén is segítségünkre van a spray.
- Komoly égési sérüléseknél  lerövidül a gyógyulási idő és segíti a sebgyógyulást.
- Pattanásos bőrre is kiváló hatású!
- Sportolóknak izomlázra, izületi gyulladásra is kiváló !
- Szúnyog és rovarcsípéseknél, kullancs csípésnél megelőzésre is használjuk, kirándulás előtt érdemes a testünket befújni a sprayval, ha már megtörtént a csípés akkor használjuk fájdalomcsillapításra, fertőtlenítésre.
- Köszvény, érszűkület, reumás ízületi fájdalmak esetén is fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású!
- Vérbőséget okoz, felfrissíti a vérkeringést, oldja a lerakódott húgysav és méreganyag kristályokat, fokozza az anyagcserét, beindítja a jó folyamatokat, fájdalmat csillapít.
- Végtagfekélyek esetén sebbe fújva gyorsította gyógyulási folyamatot.
- Szőrtelenítés, epilálás, borotválkozás után a területre fújva megakadályozta a bőr kipattogzását, nem ég!


Ha bővebben érdekel szívesen megosztom Veled a tapasztalataimat!

Kizárólag közvetlenül a kizárólagos forgalmazótól vásárolható meg, de csak regisztrált tagként!   
A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu


Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!

 

SIKERES,  EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ REG-ENOR-ozást KÍVÁNUNK ÖNNEK! 

A terméket kizáró közvetlenül a forgalmazótól rendelheti meg, de csak regisztrált tagként   
A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu


Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!

Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA. 
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Mirtill Bőrfrissítő hűsítő oldat (Spray) 200 ml" című hirdetést látja. (fent)