Betöltés...

Tria Beauty Precision DOVE, 2018-as modell, lézeres szőrtelenítő, korlátlan lövésszámmal, érzéken...

Ár: 129.990 Ft

A Precision egy kis csoda, mely a kisebb és nehezen elérhető területek kényelmes kezelésére lett tervezve, mint pld. az arc, a hónalj és bikini vonal ill. azok a testrészeink melyet a bikini elfed. Könnyed kis mérete lévén belefér a legkisebb női táskákba is, így bárhová magával viheti. 2 év TRIA vevőbarát cseregaranciával
 
Tria Beauty termékek kockázat mentesen most 60 napos pénzvisszafizetési garanciával
Ha eddig halogatta, kétségei voltak a készülékek eredményességében, most bátran megvásárolhatja kedvenc TRIA készülékét Bármelyik Tria Beauty termék vásárlása esetén legyen az LÉZERES szőrtelenítő, Lézeres Bőröregedés gátló arckezelő, szemkörnyék ápoló vagy akne kezelő, 60 napos pénzfisszavásárlási akciót tartunk.
 
 
 
A TRIA alapvetően abban különbözik más gyártóktól, hogy egyedülállóan az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDA engedélyével rendelkező professzionális klinikai lézeres készülékekben megtalálható orvosi lézert használja miden egyes modelljében
 
 
 
Ez teszi lehetővé, hogy a TRIA elsőként olyan magabiztosan álljon minden egyes terméke mögé, melyre eddig nem volt példa az otthoni szépészeti készülék gyártók körében.
A Tria úgy lett megalkotva, mint egy új barát a szépség sokszínű és komplex világában. A dizájn mögött pedig a legkorszerűbb egyedi fejlesztés található.
A Tria nem egyszerűen készülékeket alkotott, hanem egy érzéki bombát, melynek kezdete maga a készülék megérkezésekor kezdődik el.
 
Okos technológia a tartós eredményekért
 
A Tria áttörést jelent a lézertechnológiában, amely azon elven alapszik, hogy ugyanolyan hatékonyságú, hosszantartó és biztonságos eredményeket, valamint sima bőrt nyújt, melyet korábban csak a bőrgyógyászokon keresztül érhetett volna el.
A Hair Removal Laser Precision ugyanazt a lézerdiódás technológiát használja, mint a Hair Removal Laser 4X modellünk. Ez a fajta technológia megbénítja a szőrtüszők működését, alapvetően a melanint célozza anélkül, hogy a kezelt terület körül lévő bőr megsérülne.
 
A technológia hatékonysága a Wheeland klinikai tesztekkel bizonyított.
 
Legkisebb készülékünk a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék ugyanolyan hosszantartó eredményekre képes, mint a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék. A különbség csupán méretükből fakadóan adódik, mivel a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék egy vékony, ergonómikus csoda, melyet az érzékenyebb területekre - mint a bikinivonal, bajusz vagy a hónalj - terveztek. Az eszköz akkumulátoros kivitele lévén rendkívül könnyen használható, hordozható és nagyon könnyű, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén és tartósan eltávolítsa a nem kívánt szőrszálakat. Bárhová magával viheti és használhatja.
 
A Bőrgyógyászok Szakmai Társasága kapcsolatot ápol a Tria céggel, konzultációs, kutatási és befektetési területeken is.
 
Tekintse meg a készüléket működés közben
Használatának előnyei
 
A készülék fejlett technológiájának köszönhetően rendkívül gyors és hatékony kezelést tesz lehetővé.
A kezelés végeztét sípoló hang jelzi, mely után felemelheti a készüléket és máris újabb bőrfelületet kezelhet.
Hiteles márka A Tria világelső márkának számít a fényalapú bőrápolásban, amely egy áttörést jelentő fényalapú technológiát ajánl 2005 óta. Jelenleg világszerte értékesítik (az USA-ban, Kanadában, Koreában, Japánban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Németországban, Olaszországban, Ausztriában, Lengyelországban, Hollandiában, a Közel-Keleten és manapság Dél-Amerikában). A Tria termékek célja, hogy biztonságos és hatékony eredményeket kapjon a klinikai kezelések költségeinek töredékéért.
Klinikai örökség A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék pontosan ugyan azt a lézerdióda technológiát alkalmazza, melyet a bőrgyógyászok is előnyben részesítenek.
Eredmények A klinikai vizsgálatok 50-os vagy még több sző...

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 91 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Tria Beauty Precision DOVE, 2018-as modell, lézeres szőrtelenítő, korlátlan lövésszámmal, érzéken..." című hirdetést látja. (fent)